İnşallah alırsın hocam. Bende alıcaktım ama 5000 serisi gelesiye kadar böyle takılcam.R5 7500F RTX 4070 super alıyorum Kasım ayında inşallah
İnşallah alırsın hocam. Bende alıcaktım ama 5000 serisi gelesiye kadar böyle takılcam.R5 7500F RTX 4070 super alıyorum Kasım ayında inşallah
Böyle takılcam derken sende pc var usta bende pc yok şuan yani birde şöyle bir şey söyleyeyim beni hiç etkilemez çünkü ayda 1-2 saat oynucak adam yani napsın 5000 serisini r5 7500f-Rtx 4070 Süper ikilisi 3-4 yıl götürür diye tahmin ediyorum da e zaten 1 sene falan oynarım koyarım köşeye kalır öyle misafir çocuğu gelir oynar.İnşallah alırsın hocam. Bende alıcaktım ama 5000 serisi gelesiye kadar böyle takılcam.
Bende PC yok daha yeni alıcam. 7500f 4060 düşünüyorum ileride ekran kartını yükseltirim. 4070 e para bayılmak istemedim. Keyfiniz bilir hocam. Alırsanız sizi rahat 5 6 sene götürür.Böyle takılcam derken sende pc var usta bende pc yok şuan yani birde şöyle bir şey söyleyeyim beni hiç etkilemez çünkü ayda 1-2 saat oynucak adam yani napsın 5000 serisini r5 7500f-Rtx 4070 Süper ikilisi 3-4 yıl götürür diye tahmin ediyorum da e zaten 1 sene falan oynarım koyarım köşeye kalır öyle misafir çocuğu gelir oynar.
Bütçeniz önemli hocam bütçeniz nedir?Neredeyse hiç kullanılamayacak yani az tek tük oyun oynayacak valorant cs go gta 5 oynayacak birisine nasıl bir sistem önerirsiniz?