Valla şimdi senin ortamınıda bilmiyorum buradaki arkadaşlardanda belki deddiğim yerde yaşayanlar olacaktır ve beni linçleyecektir.Lgs yüzdelik dilimim 6.3 puanım 422 yaklaşık olarak ikisinede puanım yetiyor hangi liseyi tercih etmeliyim aydınlık evler anadolumu yoksa pursaklar ayyıld8z anadolu lisesinimi
Çocukluğumu altındağ da geçirdim ama ben lise kalitesi olarak bahsetmiştimValla şimdi senin ortamınıda bilmiyorum buradaki arkadaşlardanda belki deddiğim yerde yaşayanlar olacaktır ve beni linçleyecektir.
Fakat ben yine de yazayım okulun kalitesini sen daha iyi araştırmışsındır ama ortama gelecek olursak Aydınlıkevler Altındağ civarında yaşayanlar şehrin diğer kesimine göre biraz kanları deli akıyor ve orada yaşamıyorsan aidiyet hissetmezsin o yüzden Pursaklar diyebiliriz.
Örgün eğitimde derslerin ve öğretmenlerin kalitesinin olduğu kadar okul ve sınıf ortamıda senin derse dikkat sağlamanda bir etken. Hem psikolojik açıdan hemde derslerde ders dinlenebilecek bir ortam olması açısından.Çocukluğumu altındağ da geçirdim ama ben lise kalitesi olarak bahsetmiştim