Şu garibim tuştan ne istiyorsunuz bence yeri gayet iyi yazıktır günahtır evladımAydınlık/Karanlık mod tuşunun yeri değiştirebilir misiniz ? Konu/Üye arayacağım zaman sürekli elim çarpıyor.
O ne la ilk kez duyuyorumHaydaaa yine mi? En sonunda şu tema değiştirme tuşunu kaldıracaklar he
SakamisinAydınlık/Karanlık mod tuşunun yeri değiştirebilir misiniz ? Konu/Üye arayacağım zaman sürekli elim çarpıyor.
Hocam o buton kaldırılsa sitenin aşşağısından değiştirilse iki türlüde değiştiriliyor ama sağ üstten kaldırılması gerek bence.Here we go again...
İşte aydınlık/karanlık mod değiştirme tuşundan bahsediyorumŞu garibim tuştan ne istiyorsunuz bence yeri gayet iyi yazıktır günahtır evladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
O ne la ilk kez duyuyorum
Haa o tuşu ben mi seviyorum sadece yeride iyi işlevide bir kere bastım bir dahada basmadımİşte aydınlık/karanlık mod değiştirme tuşundan bahsediyorum
Bildirim tuşunun yanındayken sevmiyordum onu, en sağa alındığından beri iyi anlaşıyoruz, hiç üzmüyor beniHaa o tuşu ben mi seviyorum sadece yeride iyi işlevide bir kere bastım bir dahada basmadım