Neler Yeni

Ayın Ürünleri Hakkında.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
@Abdullah Hacıgül abi şimdi hangi ürünü istersiniz diye açtığın konuda yaklaşık 20 sayfa mesaj okudum ve neredeyse doğru düzgün mouse bile yokken neden mouse geldi? üstüne rival 3 çok istendi demişsin ama mouse'u bile 20 sayfada 3 tane gördüm. monitör falan daha ağırlıklıydı.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
İmkanı olan ürünü satıyorlar. Kim ne yapabilir? Ucuz monitör yok deseler abdullah sana kendinkini mi yollayacak? Mouse indirimi yapabiliyor onu yapacak.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuda en çok monitöre dert yanmışlar
konu monitör doluydu yani aga. benim monitörüm var çokta memnunum, konusunu da açmıştım zaten beni ilgilendirmiyor ama istenilen şey gelmeyecekse neden konu açılıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmkanı olan ürünü satıyorlar. Kim ne yapabilir? Ucuz monitör yok deseler abdullah sana kendinkini mi yollayacak? Mouse indirimi yapabiliyor onu yapacak.
o zaman konu açmasın hangi ürünü istiyorsunuz diye. konudaki mesajları okuyup kesin monitör gelecek diye bekliyen insanlar nolcak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,153
İsim
Burak Karadağ
konu monitör doluydu yani aga. benim monitörüm var çokta memnunum, konusunu da açmıştım zaten beni ilgilendirmiyor ama istenilen şey gelmeyecekse neden konu açılıyor?

o zaman konu açmasın hangi ürünü istiyorsunuz diye. konudaki mesajları okuyup kesin monitör gelecek diye bekliyen insanlar nolcak?
Belki firmalarla ilgili sebeplerden dolayı fırsat doğmuyordur

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Kim sana kesin monitör gelecek dedi ? 10 kişi monitör istedi. Ama indirimli monitör yok nolacak? Çocuk musunuz? Bende yazdım oraya benim istediğimde olmadı. Ağlayacak mısınız böyle

• Üzgün
Reaksiyonlar: Axes

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki firmalarla ilgili sebeplerden dolayı fırsat doğmuyordur
geçen ay çok güzel indirimler vardı, tuf k3 almıştım hatta. her ay güzel olacak diye bir şey yok demek ki.

Kim sana kesin monitör gelecek dedi ? 10 kişi monitör istedi. Ama indirimli monitör yok nolacak? Çocuk musunuz? Bende yazdım oraya benim istediğimde olmadı. Ağlayacak mısınız böyle
ben monitör yazmadım diyorum birader kıt mısın? konudaki mesajları okursan anlarsın bir sürü kişi monitör yazmış. ben kulaklık yazmıştım zaten.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
biz şansımızı deneyip yazdık nt abi

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Haklı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bunun ağlamakla alakası yok. '' Bu ay hangi ürün indirime girsin? '' diye soru sorup. İstenmeyen bir ürünü benden çok istediniz şeklinde lanse etmek bence hoş değil. Abdullah abinin yaptığı işe saygım sonsuz. Çıkardığı sistemler rakipsiz. Piyasadaki fiyatlar hakkında realistik bilgiler veriyor ama bu ayın indirimi hoş olmamış.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
galiba markaya göre yapıyolar mesela steel series monitör olmadığı için koymamışlardır ama cidden monitörde gelsin şöyle 60hz den kurtulam ya

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Haklı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bunun ağlamakla alakası yok. '' Bu ay hangi ürün indirime girsin? '' diye soru sorup. İstenmeyen bir ürünü benden çok istediniz şeklinde lanse etmek bence hoş değil. Abdullah abinin yaptığı işe saygım sonsuz. Çıkardığı sistemler rakipsiz. Piyasadaki fiyatlar hakkında realistik bilgiler veriyor ama bu ayın indirimi hoş olmamış.
doğru olduklarında var yanlış olduklarında. Herkes rtx 3070ti istiyoruz dese gidip onu mu yapacak. Taleplerin isteklerin belli bir çerçevede olması gerekiyor. Herkes monitör demiş tamam güzel.Ama 500-300 stok yapmak yerine 100 yapması gerekir. Firmalar küçük indirimleri çok stokla koyar büyükleri değil. Ama çok istenildi denilmesi dediğni gibi eğer yazılmadıysa doğru bir şey diyemem. Ama mantık çerçevesinde harekt etmek en olur yolu olacaktır.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Videoda belirttiğim gibi dolar tüm planları bozdu yapılabilecek en iyi tercih yapıldı. Tartışmaya gerek yok normal bir ekonomi gündemimiz olunca bu türlü konular açın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom