Neler Yeni

Beni Sevmeyen Forum Üyeleri Neden Sevmiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,627
İsim
Cengiz
Yani ben diğer konuları bilmiyorum. Ama Abdullah ağabey ile tartışma yaptığımız zaman ben ceza yememiştim. Kendisi inatla "Tankların devrinin" bittiğini ve "SİHA'ların" başladığını savunuyordu. Savunma Sanayi ile yıllarımı harcamış ve hala daha saatlerce takip eden birisi olarak kendisine açıklamaya çalıştım ama forumda yanlış olsa dahi "yöneticinin" yanında duran kitle Abdullah ağabeyi haklı çıkartmaya falan çalıştı. Bende uğraşmadım. Neyse, konumuz o kitle değil. Kısacası eleştiri ve tartışma şekline göre değişir. Öyle demek istemesen bile farklı imajlar veren mesaj atmış olabilirsin ki bende yaşadım. Onun dışında diyebileceğim bir şey yok.
Haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her insanın o gün canı birşeye sıkılmıştır yada hayatında önemli bir şey olmuştur stres altında cevap yazarken üslup bı yerden sonra bozuluyor. Bide yani @Mehmet Yılmaz hocamız seni gündelik hayatta taniyormu tanıyorsa orası i bilemem o konularında okumadım bu konu yu okurken anladığım kadarıyla ya üslubun biraz sert yada cevap verdiklerin biraz stresli/üslubu bozuk/sıkıntılı flnsa normal kimi doğru bildiğini özellikle çok iyi bildiğin konudaki doğrumu yalanlayinca ağızdan yanlış kelimeler çıkabiliyor @ysuflix hocamızı da öyle iyi yani pek tanımıyorum ama her ortamda illa bir kaç yalaka oluyor
Mehmet Bey İle Tartıştığım Konu Bu Okuyabilşirisn Kendisi İle Yüz Yüze Konuşmam Yok Ayrıca Orada Yalaka Arkadaşımızda Görebilriisn Buyur Konu Link Her Mesajı Oku Küfür Eden Ark'de Orada Daha Yeni Ban Atılmış

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
1 Yıldan Neredeyse Az Bir Sürede 2.1 K Mesaj Yazmış Biriyim Beni Sevmeyenler İlla Vardır Forumda Bende Merak Ediyorum Hem Sevmeyen Var Mı Hemde Sevmiyorsa Neden Ama Ben Aşşağa Beni Sevmeyen 3 Arkadaşı Yazam

1 Numara : @Mehmet Yılmaz Kendisi Bildiğiniz Düşman Seviyesinde Benden Nefret Eder Haksız Bile Olsa Kendini Haklı Gösterir Eleştiriye Tahamül Edemez Her Konumu Kilitler Açık Açık Bana Küfür Eden Adama 3 Raporla Banlamaz Beni 1 Hatadan 3 Günlük Ceza Atar (Bu Konuda Kilitlenecek Bakam Neyden Ban Yicem Bu Sefer :D)

2 Numara : @Abdullah Hacıgül Kendisi Sistem Yaptığı Zaman Kendisinden Daha Ucuza Başka Bir Kanalın Sistem Yaptığını Söylediğim İçin Bana Kaba Agrasif Argo Kelimeler Kullanmıştır O Da İyi bir şey Yapınca İyi Kötü bir şey Yapıp Eleştiri Yapınca Millete Laf Atar

3 Numara : @ysuflix Kendisi Mod Yalakası Gibi Birşeydir Ben Modlara Cevap Verdiğim Zaman Durup Dururken Üslubunu Düzelt Der Ama Bana Açık Açık Küfür Eden Adama bir şey Demez Ama Modlara Cevap Verince Hemen Kafası Atar :D

Başka Bu Arkadaşlar Gibi Benden Nefret Edenler Var Mı Merak Ediyorum

Bu Arada Burada Normal Bir Tartışma Var Hiç Bir Modu Eleştirmiyorum O Yüzden Boşuna 21.Kuralın İhlalinden Ban Atmaya Kalkmayın Üstüne Burda Her Gün Ne Siyaset Adamları Ne Din Konuları Eleştiriliyor Ben Forudaki 3 Kullanıcıyı Eleştirmişim Çok Olmaz :D

Not : Burada Yazdığım Herşeyi Kanıtlayabilirim Hepsinin Arşivleri Bulunmaktadır Yani İnanmıyorsanız Felan Hepsini Açık Açık Arşiv Olarak Gösterebilirim
Evde oturmuşum tatlı tatlı RX 7700 XT nin editini yapıyorum sonra hiç umrumda olmayan biri gelip beni saçma sapan bir konuya etiketliyor hiçbir sistemim eleştirince birini banlamadım yalan konuşmuşsundur ban yemişsindir geçen bununla ilgili konu açtım kanıtlı ben de gösterdim. Yaptığınız şeyleri sindiremiyor acısını halen hissediyor ve dayanamayıp konu açıyorsan yazık kardeşim sana böyle hayat sürmez. Mehmet senden neden nefret etsin emin ol umrunda bile değil umrunda olsa ben bilirim. Beni rahatsız ettin ok üyeleri bu şekilde bak gerçekten bomboş bir konuya etiketleyip rahatsız etme.

Hayır sonra bana agresif diyorsunuz yani şimdi ben BAN affı yapmışım sen bundan gönüllü olarak yararlanmışsın şimdi bana neden sataşıyorsun eee belli ki aramızda bu sıkıntıyı oluşturan kişi senmişsin. Bana şimdi durduk yere neden laf çaktın hayır neyden keyif aldın?

Forumda arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirin diye Aff yaptık Beni kim seviyor sevmiyor tarzı 5 yaş konularını açmayın lütfen çok merak ediyorsanız bir papatya alın seviyor sevmiyor oynayın. Hayır bak valla 30 yaşındayım ne acayip şeylerle muhattap oluyorum ne gerek var beni neden rahatsız ediyorsun.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,627
İsim
Cengiz
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom