Beni Sevmeyen Forum Üyeleri Neden Sevmiyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,656
1 Yıldan Neredeyse Az Bir Sürede 2.1 K Mesaj Yazmış Biriyim Beni Sevmeyenler İlla Vardır Forumda Bende Merak Ediyorum Hem Sevmeyen Var Mı Hemde Sevmiyorsa Neden Ama Ben Aşşağa Beni Sevmeyen 3 Arkadaşı Yazam

1 Numara : @Mehmet Yılmaz Kendisi Bildiğiniz Düşman Seviyesinde Benden Nefret Eder Haksız Bile Olsa Kendini Haklı Gösterir Eleştiriye Tahamül Edemez Her Konumu Kilitler Açık Açık Bana Küfür Eden Adama 3 Raporla Banlamaz Beni 1 Hatadan 3 Günlük Ceza Atar (Bu Konuda Kilitlenecek Bakam Neyden Ban Yicem Bu Sefer :D)

2 Numara : @Abdullah Hacıgül Kendisi Sistem Yaptığı Zaman Kendisinden Daha Ucuza Başka Bir Kanalın Sistem Yaptığını Söylediğim İçin Bana Kaba Agrasif Kelimeler Kullanmıştır O Da İyi bir şey Yapınca İyi Kötü bir şey Yapıp Eleştiri Yapınca Millete Laf Atar

3 Numara : @ysuflix Kendisi Mod Yalakası Gibi Birşeydir Ben Modlara Cevap Verdiğim Zaman Durup Dururken Üslubunu Düzelt Der Ama Bana Açık Açık Küfür Eden Adama bir şey Demez Ama Modlara Cevap Verince Hemen Kafası Atar :D

Başka Bu Arkadaşlar Gibi Benden Nefret Edenler Var Mı Merak Ediyorum

Bu Arada Burada Normal Bir Tartışma Var Hiç Bir Modu Eleştirmiyorum O Yüzden Boşuna 21.Kuralın İhlalinden Ban Atmaya Kalkmayın Üstüne Burda Her Gün Ne Siyaset Adamları Ne Din Konuları Eleştiriliyor Ben Forudaki 3 Kullanıcıyı Eleştirmişim Çok Olmaz :D

Not : Burada Yazdığım Herşeyi Kanıtlayabilirim Hepsinin Arşivleri Bulunmaktadır Yani İnanmıyorsanız Felan Hepsini Açık Açık Arşiv Olarak Gösterebilirim

Son düzenleme:
1 Yıldan Neredeyse Az Bir Sürede 2.1 K Mesaj Yazmış Biriyim Beni Sevmeyenler İlla Vardır Forumda Bende Merak Ediyorum Hem Sevmeyen Var Mı Hemde Sevmiyorsa Neden Ama Ben Aşşağa Beni Sevmeyen 3 Arkadaşı Yazam

1 Numara : @Mehmet Yılmaz Kendisi Bildiğiniz Düşman Seviyesinde Benden Nefret Eder Haksız Bile Olsa Kendini Haklı Gösterir Eleştiriye Tahamül Edemez Her Konumu Kilitler Açık Açık Bana Küfür Eden Adama 3 Raporla Banlamaz Beni 1 Hatadan 3 Günlük Ceza Atar (Bu Konuda Kilitlenecek Bakam Neyden Ban Yicem Bu Sefer :D)

2 Numara : @Abdullah Hacıgül Kendisi Sistem Yaptığı Zaman Kendisinden Daha Ucuza Sistem Yaptığını Söylediğim İçin Bana Kaba Agrasif Argo Kelimeler Kullanmıştır O Da İyi bir şey Yapınca İyi Kötü bir şey Yapıp Eleştiri Yapınca Millete Laf Atar (Hatta Bir Arkadaşıda '0.5 ms ile 4 ms farkı oyunda anlaşılmaz' Dediği İçin 3 Ay Ban Atmıştır :D)

3 Numara : @ysuflix Kendisi Mod Yalakası Gibi Birşeydir Ben Modlara Cevap Verdiğim Zaman Durup Dururken Üslubunu Düzelt Der Ama Bana Açık Açık Küfür Eden Adama bir şey Demez Ama Modlara Cevap Verince Hemen Kafası Atar :D

Bu Arada Burada Normal Bir Tartışma Var Hiç Bir Modu Eleştirmiyorum O Yüzden Boşuna 21.Kuralın İhlalinden Ban Atmaya Kalkmayın Üstüne Burda Her Gün Ne Siyaset Adamları Ne Din Konuları Eleştiriliyor Ben Forudaki 3 Kullanıcıyı Eleştirmişim Çok Olmaz :D
Bazı şeylerde haklılık payın var maalesef.

2 Numara : @Abdullah Hacıgül Kendisi Sistem Yaptığı Zaman Kendisinden Daha Ucuza Sistem Yaptığını Söylediğim İçin Bana Kaba Agrasif Argo Kelimeler Kullanmıştır O Da İyi bir şey Yapınca İyi Kötü bir şey Yapıp Eleştiri Yapınca Millete Laf Atar (Hatta Bir Arkadaşıda '0.5 ms ile 4 ms farkı oyunda anlaşılmaz' Dediği İçin 3 Ay Ban Atmıştır :D)

SERT

2 Numara : @Abdullah Hacıgül Kendisi Sistem Yaptığı Zaman Kendisinden Daha Ucuza Başka Bir Kanalın Sistem Yaptığını Söylediğim İçin Bana Kaba Agrasif Argo Kelimeler Kullanmıştır O Da İyi bir şey Yapınca İyi Kötü bir şey Yapıp Eleştiri Yapınca Millete Laf Atar (Hatta Bir Arkadaşıda '0.5 ms ile 4 ms farkı oyunda anlaşılmaz' Dediği İçin 3 Ay Ban Atmıştır :D)
Özellikle sistem konularında çok fazla haksız kafalarına göre ban atıyorlar

Kokrmanıza Gerek Yok Arkadaşlar Sizde Eleştirebilrisiniz Sizi Yicek Halleri Yok Ya Dün Ben Konu Açtım Mehmet Bey Kapadı Bende Genel Konu Açtım Korkmayın Hergün CB Eleştiriyoruz Korkmuyoruz Forum Yöneticisi Eleştirsek Ne Olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellikle sistem konularında çok fazla haksız kafalarına göre ban atıyorlar
Aynen Öyle

Dostum neden kilitliyorsun diyorsun sebebini konuya yazdım zaten. Anlamamazliktan mı geliyorsun anlamadım ben seni. İşi gücü bırakıp senden nefret etmeyle mi uğraşacağız gerçekten ya?

Bazı şeylerde haklılık payın var maalesef.
Evet Ama Mod Beylere Göre Hep Üyeler Haksız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum neden kilitliyorsun diyorsun sebebini konuya yazdım zaten. Anlamamazliktan mı geliyorsun anlamadım ben seni. İşi gücü bırakıp senden nefret etmeyle mi uğraşacağız gerçekten ya?
Hocam Tartışmaya Zaman Vermiyorsun Sen Durmadan Konu Kilitliyorsun Her Konumu Hepsini Hemde Çok Ciddiyim Sen Bana Özellikle Yapıyorsun Bu Forumda Bilerek Adam Bana Küfür Ediyor Sen Benim Konumun Kilitliyon Hatta Bunuda Kitlersin Durup Dururken

mod yalakası diyo hala iftiralara devam :D sıktın kardeşim ne boş mevzularla uğraşıyosun bi bırak kafayı yersin vallaha

mod yalakası diyo hala iftiralara devam :D sıktın kardeşim ne boş mevzularla uğraşıyosun bi bırak kafayı yersin vallaha
Öylesin Kanka Çünkü Modların Yanında Duruyosun Haklı Haksız Moda Cevap Vermeyi Uslub Hatası Olarak Görüyorsun Korkkasın Sen Kimseyi Eleştirmeye Yemiyor Biryerlerin Hep Birinin Arkasında Durma Çaban Var :D

Öylesin Kanka Çünkü Modların Yanında Duruyosun Haklı Haksız Moda Cevap Vermeyi Uslub Hatası Olarak Görüyorsun Korkkasın Sen Kimseyi Eleştirmeye Yemiyor Biryerlerin Hep Birinin Arkasında Durma Çaban Var :D
ben katlanamıyorum sana artık valla bi perma ye kurtulalım ya bıktım vallaha kimseye yalaka olmadığımı açıklama zorunluluğum yok kim ne düşünürse düşünsün çok umrumda değil. eleştiri boş yere yapmam ben senin gibi laf kalabalığı yapma gereği, ilgi odağı olma gereği duymuyorum. korkak falan değilim hala saçma sapan bi uslüple konuşuyosun saygısızlık yapıyosun. buna karışmam mümkün değil al sana eleştiri yapayım korkaksın diyosun ya ! gerek Abdullah abi gerek Mehmet abi hala seni neden banlamıyor anlamış değilim kaç kere uyarmışlar akıllanmamışsın reklam yapmaya devam ediyosun. bide utanmadan konu açıp Mehmet abiye iftira atıyosun düşman oldu diye falan. Forumun düzenini huzurunu bozman ve taşkınlık çıkartman da cabası. Özelden gecenin 3'ünde beni rahatsız ediyosun bana da iftira atıp sallıyosun. Harbiden sana çok iyi dayandı bu yönetim kadrosu hala forumda barındığına şükretmelisin. hala daha utanmadan konu açmana hayretle bakıyorum bu ne yüzsüzlük diye !

ben katlanamıyorum sana artık valla bi perma ye kurtulalım ya bıktım vallaha kimseye yalaka olmadığımı açıklama zorunluluğum yok kim ne düşünürse düşünsün çok umrumda değil. eleştiri boş yere yapmam ben senin gibi laf kalabalığı yapma gereği, ilgi odağı olma gereği duymuyorum. korkak falan değilim hala saçma sapan bi uslüple konuşuyosun saygısızlık yapıyosun. buna karışmam mümkün değil al sana eleştiri yapayım korkaksın diyosun ya ! gerek Abdullah abi gerek Mehmet abi hala seni neden banlamıyor anlamış değilim kaç kere uyarmışlar akıllanmamışsın reklam yapmaya devam ediyosun. bide utanmadan konu açıp Mehmet abiye iftira atıyosun düşman oldu diye falan. Forumun düzenini huzurunu bozman ve taşkınlık çıkartman da cabası. Özelden gecenin 3'ünde beni rahatsız ediyosun bana da iftira atıp sallıyosun. Harbiden sana çok iyi dayandı bu yönetim kadrosu hala forumda barındığına şükretmelisin. hala daha utanmadan konu açmana hayretle bakıyorum bu ne yüzsüzlük diye !
İlk olarak perma yiyecek bir şey yok kendilerinde biliyor ikincisi eleştiri ile iftira aynı değil kendinde benle konuştun seni rahatsız etmedim ve son olarak bana kufur eden adama bir şey demiyorsun ama mehmet abine biri bir şey diyince üslub düzelt diyorsun senin üslub anlayışın çok komik

Her insanın o gün canı birşeye sıkılmıştır yada hayatında önemli bir şey olmuştur stres altında cevap yazarken üslup bı yerden sonra bozuluyor. Bide yani @Mehmet Yılmaz hocamız seni gündelik hayatta taniyormu tanıyorsa orası i bilemem o konularında okumadım bu konu yu okurken anladığım kadarıyla ya üslubun biraz sert yada cevap verdiklerin biraz stresli/üslubu bozuk/sıkıntılı flnsa normal kimi doğru bildiğini özellikle çok iyi bildiğin konudaki doğrumu yalanlayinca ağızdan yanlış kelimeler çıkabiliyor @ysuflix hocamızı da öyle iyi yani pek tanımıyorum ama her ortamda illa bir kaç yalaka oluyor

Yani ben diğer konuları bilmiyorum. Ama Abdullah ağabey ile tartışma yaptığımız zaman ben ceza yememiştim. Kendisi inatla "Tankların devrinin" bittiğini ve "SİHA'ların" başladığını savunuyordu. Savunma Sanayi ile yıllarımı harcamış ve hala daha saatlerce takip eden birisi olarak kendisine açıklamaya çalıştım ama forumda yanlış olsa dahi "yöneticinin" yanında duran kitle Abdullah ağabeyi haklı çıkartmaya falan çalıştı. Bende uğraşmadım. Neyse, konumuz o kitle değil. Kısacası eleştiri ve tartışma şekline göre değişir. Öyle demek istemesen bile farklı imajlar veren mesaj atmış olabilirsin ki bende yaşadım. Onun dışında diyebileceğim bir şey yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,457
Üyeler
187,514
Son üye
bariskaya
Geri