Kullanıcı hatası deme şansları yok. THHye başvurabilirHelal olsun, onca olumsuz yoruma rağmen alarak zekanızı göstermiş oldunuz. 1 ay sonra ölü piksel çıkarsa iade edemezsin. Garantiye yollarsın, büyük ihtimalle kullanıcı hatası der ilgilenmezler, ortada kalırsın.
İadeden kastım yenisini gönderme zaten.Helal olsun, onca olumsuz yoruma rağmen alarak zekanızı göstermiş oldunuz. 1 ay sonra ölü piksel çıkarsa iade edemezsin. Garantiye yollarsın, büyük ihtimalle kullanıcı hatası der ilgilenmezler, ortada kalırsın.
Gelince unutmazsam yazarımİade değil ama garantiye gönderebilirsin sorunu çözemezlerse yenisini gönderme ihtimalleri var.
Bende 24G4X almayı düşünüyorum yorumlarını beklerim
Hiçbir şey kusursuz değildir. Asus gibi büyük şirketlerin çok büyük rezillikleri de oldu ama isimleri olduğu için çok çabuk unutuldu. Bu sadece marka için geçerli değil, itopya, gaming gen, vatan gibi satıcılar için de geçerli. Herkesin kusurları var hiçbiri diğerinden kusursuz değil (çoğunlukla)Helal olsun, onca olumsuz yoruma rağmen alarak zekanızı göstermiş oldunuz. 1 ay sonra ölü piksel çıkarsa iade edemezsin. Garantiye yollarsın, büyük ihtimalle kullanıcı hatası der ilgilenmezler, ortada kalırsın.
Beyaz renkleri sarımsı gösterdiğine dair yorumlar okumuştum ama bunu monitör ayarlarından kendimiz manuel olarak değiştirince güzel bi görüntü elde ediliyor.Hiçbir şey kusursuz değildir. Asus gibi büyük şirketlerin çok büyük rezillikleri de oldu ama isimleri olduğu için çok çabuk unutuldu. Bu sadece marka için geçerli değil, itopya, gaming gen, vatan gibi satıcılar için de geçerli. Herkesin kusurları var hiçbiri diğerinden kusursuz değil (çoğunlukla)
Monitör de ışık sızması duymadım ama ölü piksel bende duydum. Ben bir de İkinci el alacağım baya riskli. Ama şöyle bir avantajı var:2-3 ay kullanılmış ve ışık sızması/ölü piksel yokBeyaz renkleri sarımsı gösterdiğine dair yorumlar okumuştum ama bunu monitör ayarlarından kendimiz manuel olarak değiştirince güzel bi görüntü elde ediliyor.
Buna okeyim ama ışık sızması veya ölü piksel gibi sorun yaşayanlara rağmen almam biraz kumar gibi oldu
O kadar konu açıp böyle saçma soru sormanız ve karar vermeniz büyük absürtlük.Beyaz renkleri sarımsı gösterdiğine dair yorumlar okumuştum ama bunu monitör ayarlarından kendimiz manuel olarak değiştirince güzel bi görüntü elde ediliyor.
Buna okeyim ama ışık sızması veya ölü piksel gibi sorun yaşayanlara rağmen almam biraz kumar gibi oldu
Evet 2. Elin öyle bi avantajıda varMonitör de ışık sızması duymadım ama ölü piksel bende duydum. Ben bir de İkinci el alacağım baya riskli. Ama şöyle bir avantajı var:2-3 ay kullanılmış ve ışık sızması/ölü piksel yok
Sorunun neresi saçma sıkıntı olursa hakkımı aramak istiyorumO kadar konu açıp böyle saçma soru sormanız ve karar vermeniz büyük absürtlük.
Aynı bu monitör muydu pekiAynen başıma gelen olay. 3 ay sonra 1 ölü piksel çıktı. AOC garantisi 3 ölü pikselin altına garanti desteği vermiyoruz dedi. Çoğu markaların ölü piksel politikası böyle birebir değişimler hariç. Servis, istersen gönder ama bir şey yapmadan geri göndeririz dedi. Bu durumda yapacak şey servise gönderip ölü pikselin raporunu aldıktan sonra THH'ye başvurmak. Tabi uğraşmak istersen. Rapor olmadan THH'ye başvurursan kaybediyorsun.