Neler Yeni

aylık 1k taksitle koltuk önerisi

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Bütçe
5500
7. sınıfa gidiyorum ve 5. sınıfta bursluluk kazanmıştım ve değerlendirmek istedim.iokbs bursu 1000tl şuan toplam 5,5kyı geçmeyecek şekilde koltuk önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,239
İsim
Emre siyah
burs 1.5k oldu bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peşin fiyatına 6 taksit seçeneği var. Yakınlarda koçtaş gibi mağazalar varsa orda denemeni oneririim boyun kısaysa boyun yastığı boyun ağrısı yapıyor

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
burs 1.5k oldu bu arada

Peşin fiyatına 6 taksit seçeneği var. Yakınlarda koçtaş gibi mağazalar varsa orda denemeni oneririim boyun kısaysa boyun yastığı boyun ağrısı yapıyor
160 boy

burs 1.5k oldu bu arada

kaynak neresi hocam atar mısınız zahmet olmazsa

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,239
İsim
Emre siyah

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Kaynak falan aramadım hocam ben 1500 olarak çektim 12.sınıfa gidiyorum.
he tamam teşekkürler

Kaynak falan aramadım dostum ben 1500 olarak çektim 12.sınıfa gidiyorum.
hocam xdrive toryum önerir misiniz?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,239
İsim
Emre siyah
Son düzenleme:

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Son düzenleme:

xTURANN

80+ Silver
Bu boya göre bu koltuk fazla uzun kalır kardeşim. Yani boyun yastığına erişemeyebilirsin bile. Fakat bi önemi yok. Zaten bir çok kişi kullanmıyor, birazcık sert diye.
Fakat yine de bu koltuğunu almanı öneririm. Firma türk diye biliyorum, her türlü sorunda yardımcı oluyorlar. Yedek parçaları da kişiye göre ucuz ve stoğu var.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Bu boya göre bu koltuk fazla uzun kalır kardeşim. Yani boyun yastığına erişemeyebilirsin bile. Fakat bi önemi yok. Zaten bir çok kişi kullanmıyor, birazcık sert diye.
Fakat yine de bu koltuğunu almanı öneririm. Firma türk diye biliyorum, her türlü sorunda yardımcı oluyorlar. Yedek parçaları da kişiye göre ucuz ve stoğu var.
hangi koltuk?link unutmuşsunuz galiba

xTURANN

80+ Silver
hangi koltuk?link unutmuşsunuz galiba
Yok unutmadım da yukarıda sadece onun linki var sandım.
HAWK FAB Serisi. V ve SAYI'nın kullanıcı tarafında hiçbir anlamı yok, sadece Renkleri ayrıştıran kod.
4.5K'ydı, 5.5k olmuş. Sanırım şuan 4.5 civarına da düşmez bir daha. İndirimli 5.5 zaten, taksitle alabilirsin. Amazonda vade farksız taksit vardı sanırım.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
HAWK FAB Serisi. V ve SAYI'nın kullanıcı tarafında hiçbir anlamı yok, sadece Renkleri ayrıştıran kod.
4.5K'ydı, 5.5k olmuş. Sanırım şuan 4.5 civarına da düşmez bir daha. İndirimli 5.5 zaten, taksitle alabilirsin. Amazonda vade farksız taksit vardı sanırım.
trendyolda da var xdrive 15li ile arasında 500tl var 500 daha verip xdrive alsam farkı hisseder miyim acaba hawk için bel yastığı sert denmiş

xTURANN

80+ Silver
trendyolda da var xdrive 15li ile arasında 500tl var 500 daha verip xdrive alsam farkı hisseder miyim acaba hawk için bel yastığı sert denmiş
Arada ki kalite farkı uçurum değildir. Benim tercihim başka koltuk bakmadan HAWK'tan yana oldu. Bel yastığı sert değilde koltuk boşluğuna kaçıyor, onunda çözümü var.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
https://www.pttavm.com/xdrive-15li-profesyonel-oyuncu-koltugu-kumas-siyah-siyah-p-534264657 burada 15li ucuz acaba riskli mi

Top Bottom