Neler Yeni

Ayrı Anahtarlı İkili Priz Çoklayıcı acil!

ajensc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes
Merhaba, mutfağa tezgah üstü dolap arasına trafo aracılığıyla prize bağlanacak şekilde şerit LED bağladım. Akım korumalı ikili priz çoklayıcıyla buzdolabını ve ledi kullanıyorum.

Ledin sürekli yanmaması için switchli priz kullanmak istiyorum, yani buzdolabı hep açık ancak LED, switch aracılığıyla kapanıp açılabilsin.

Fakat nette bu şekilde bir ürün bulamadım, amazonda ekran görüntüsündeki kablolu ve üçlü veya dörtlü olan şekilde var. İkili veya üçlü olup da kablosuz olanların da switchi bir tane yani aynı anda açılıp kapanıyor. Fotoda görünüyor.

Ancak ben direkt kablosuz prize girecek şekilde ikili ve anahtar tuşlu bir ürün arıyorum.

Bu konuyla ilgili ne yapabilirim, önerilerinize açığım. Merakla bekliyorum.

Ekler

• Screenshot_2024-11-03-18-39-11-002_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-03-18-39-11-002_com.android.chrome.jpg
    442.7 KB · Hit: 16

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Prizden Trafayo giden + kablosuna 220 volt anahtarı kendiniz bağlayacaksınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prizden 220 volt + kablosu önce 220 volt anahtara ardından Trafonun + girişine bağlayacaksınız.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Kemal
Takacağın yerin görselide olursa daha fazla seçenekler sunulabilir. Mesela mutfak üst dolaplarının altında ışık bandı yani 5 cm civarı klapa olur bu tarz ışıklar oraya takılır böyle insam gözünü rahaysız etmez hemde şık olur, eğer sizde öyle bir şey yaptıysanız , arkadaşın dediği gibi önce prirzden 220 yi alacaksının sonra elinize uygun bir yere sıva üstü anahtar yada kablo üzerine takılan arapuar ile açıp kapatma işini bu şekilde yapacaksınız

Top Bottom