Neler Yeni

ayrıldığım kıza geri dönmek istiyorum yardım!!

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
Önceden nasılsan aynen öyle o kız senin o halini sevmiş kişiliğinden sakın ödün verme . Neysen o gibi davran . Çok şımartma kızı.
tamamda sohbete nasıl giriyim uzun süredir yazışmıyoruz ??

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdi gerçekten böyle düşünüyorsan eğer kız seni gerçekten seviyor . bence bu hayatta seni herşeyine rağmen seven birisini bulmak zor kaybetme sakın. Dediğim gibi gerçekten seviyorsa o da gelecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
tamamda sohbete nasıl giriyim uzun süredir yazışmıyoruz ??
Şunuda unutma dostum, kızın güvenini kazanman lazım, bir daha böyle bir olay olmayacağının bir nevi garantisini sağlaman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
Şunuda unutma dostum, kızın güvenini kazanman lazım, bir daha böyle bir olay olmayacağının bir nevi garantisini sağlaman lazım.
zaten tek sıkıntık o sohbet etmekmiş ne yazıyımmış felan deil mevzu tek mevzum o yani bilmiyorum

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
zaten tek sıkıntık o sohbet etmekmiş ne yazıyımmış felan deil mevzu tek mevzum o yani bilmiyorum
Arkadaşlarının güvenini nasıl kazandıysan o şekilde, ve karşı tarafa zaman vermelisin.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu konuya pek katılmıyorum evet tip önemli bir etken ama, sen gidip hiç bir kıza açılmıyorsan, veya ne yapabilirim diye araştırmıyorsan, kendini bu konularda geliştirmiyorsan, bu senin suçundur. Tabii senin etrafındaki kızlarada bağlı bu olaylar.
Çok uzun bir yazı yazdım öncesinde çok uzun bir arkadaşlığımız vardı ve yapma dediğim bir şey vardı yapma dedim çünkü disipline gidecekti .
Gitti yaptı sonra da disipline gitti . Sonra benimle yaklaşık 6 ay konuşmadı kaç kez konuşmak istedim hep konu değiştirdi değiştirdiği konu da da maksimum 5 dakika konuşmuşuzdur o da ödev istemesi yani. Sonra destan yazıp özür diledim bende seni özledim ama eskisi gibi olmaz dedi neden dedim olmaz falan filan ben çok değiştim dedi.
Önceden sevgili yapmayacağını söylüyordu lafının üzerine 3 4 tane yaptı dm kutusundan ordu çıkartırım.

Şimdi haklısın yalan yok . Ama bu kişi cüzdan olarak bile görmüyormuş öyle düşün hiç bir şeymişim gözünde 1 günde silip attı. Ama asıl neden KARAKTER meselesi aga kesin ve net.

Top Bottom