AYT + mat,kimya,fizik sorumluluk 3 ayda biter mi ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,764
Dostlar yazın normalde işe girecektim ama derslerde çok açığım var, bu yüzden vaktimi derslere ayırma kararı aldım.
11. Sınıfım ama nereden baksanız sayısal konuların yarısını bilmiyorum buraya kadar binevi şans eseri geldim. Pek ders çalışmadım ne yalan söyliyim.
Ama şu aralar totom yavaştan tutuşmaya başladı ben de çeki düzen vermek adına bari AYT çalışayım dedim.

Öncelikle 2 farklı sorum var
1 AYT'yi 11. sınıf olduğum halde bitirebilmem mümkün mü ?
2 AYT 3 ayda biter mi ?

Edit: sorumlulukları eklemeyi unuttum, ne yazık ki matematik kimya ve fizikten kaldım bunları da sorumluluğa yetiştirmem lazım dostlar hepsi beraber yetişir mi ?

Güzel çalışırsan konuların çoğunu halledersin.

Güzel çalışırsan konuların çoğunu halledersin.
Çoğundan kastınız nedir hocam dediğim gibi bu zamana kadar çalışmadan geçtim yarım yamalak biliyorum konuları
ve rica etsem 1. soruya da cevap verebilir misiniz ?

Dostlar yazın normalde işe girecektim ama derslerde çok açığım var, bu yüzden vaktimi derslere ayırma kararı aldım.
11. Sınıfım ama nereden baksanız sayısal konuların yarısını bilmiyorum buraya kadar binevi şans eseri geldim. Pek ders çalışmadım ne yalan söyliyim.
Ama şu aralar totom yavaştan tutuşmaya başladı ben de çeki düzen vermek adına bari AYT çalışayım dedim.

Öncelikle 2 farklı sorum var
1 AYT'yi 11. sınıf olduğum halde bitirebilmem mümkün mü ?
2 AYT 3 ayda biter mi ?
11.sınıf olduğun için 3 ayda AYT pek mümkün değil gibi.Ben mezuna kaldım yine zor bitti sen düşün

AYTyi değil ama 11i güzelce halledebilirsin 12 daha rahat geçer
Teşekkürler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11.sınıf olduğun için 3 ayda AYT pek mümkün değil gibi.Ben mezuna kaldım yine zor bitti sen düşün
Hocam tam emin değilim ama belki seneye yazı da derslere ayırırım, 6 ay için AYT+TYT diyelim, kurtarır mı ?

Teşekkürler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tam emin değilim ama belki seneye yazı da derslere ayırırım, 6 ay için AYT+TYT diyelim, kurtarır mı ?
Sen bu yaz 11 e odaklan.Yani 11 den soru kaçırmayacak duruma gel.Bidahaki yaz da 12 ye odaklanırsın.tabii ki TYT yi boş bırakmıyarak.

11 i bitir seneye çok rahat edersin bi ton stres olacak yoksa

Sen bu yaz 11 e odaklan.Yani 11 den soru kaçırmayacak duruma gel.Bidahaki yaz da 12 ye odaklanırsın.tabii ki TYT yi boş bırakmıyarak.
Hocam yani bu yaz 11. sınıf + TYT mi diyorsunuz ? ve 11. sınıf diyince buna tüm dersler dahil değil mi ?

Geri