Merhaba arkadaşlar tyt matematik çarpanlara ayırma konusuna kadar biliyorum ayt matematikte 3 net yapmak için hangi konuları çalışmam lazım yada ne yapmam gerek ? @Harley Quinn❖
Temel matematik konularından 10 soru geliyor zaten 3’ünü de yaparsın herhalde.Merhaba arkadaşlar tyt matematik çarpanlara ayırma konusuna kadar biliyorum ayt matematikte 3 net yapmak için hangi konuları çalışmam lazım yada ne yapmam gerek ? @Harley Quinn❖
hocam ayt matematikten ziyade sözel çözdüm birde tyt deneme ayt mat pek ağırlık vermedi yapamıyorum diye ama tyt çarpanlara ayırmaya kadar biliyorum bu bilgiler aytde 3 net yapılır mı ?Sakın sallıyım falan deme eskiye düşersin bak. Problem sorularından temel kavramlardan geometriden falan bir kaç tane temel/kolay soru çıkıyor. Onları da zaten millet yapsın da ortalama artsın diye koyuyorlar.
Sınava 1 ay kalmış hâlâ deneme falan cozmedin mi bilmiyor musun kaç net yaptığını?
Dostum sınavla alakan o kadar yok ki anlatamam.hocam ayt matematikten ziyade sözel çözdüm birde tyt deneme ayt mat pek ağırlık vermedi yapamıyorum diye ama tyt çarpanlara ayırmaya kadar biliyorum bu bilgiler aytde 3 net yapılır mı ?
Dostum sınavla alakan o kadar yok ki anlatamam.
Adam sana direkt çarpanlara ayırma sormuyor mesela. Bir problem veriyor ya da başka bir konu hakkında soru soruyor o konunun içinde kullanıyorsun çarpanlara ayırmayı.
Deneme çözmen lazım, deneme çözmeden kaç net yapacağını bilemezsin. Kimse bilemez. Bu denemeden denemeye ve kişiden kişiye göre değişen bir şey. Sana şu kadar net yaparsın diyebilir miyiz?