Neler Yeni

Ayt matematik en çok çıkan konulara çalışmak mantıklımı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir
Merhaba arkadaşlar, ben TYT matematik kampına başlayacağım. O kamp bittikten sonra YKS'ye 60 gün kalıyor sizce bu sürede AYT matematik bitirebilir miyim? Süre konusunda sıkıntı görmüyorum bir konuyu bitirip bolca soru çözebilirim. Bir de bıyıklı matematik 80 günde kampına başlayacağım ama ben günde 4 video izleyerek bolca soru çözebilirm. Sizce yeterli mi? Eğer değilse sırasıyla AYT matematik hangi konulara çalışmalıyım?

h3nnessyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
lütfi uluad
5 yıldır edebiyat okuyorum ben de sıfırdan sayısala hazırlanıcam hedefim 100k bitmez diyenlere bakma verimli çalış her türlü biter

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ozan Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, ben TYT matematik kampına başlayacağım. O kamp bittikten sonra YKS'ye 60 gün kalıyor sizce bu sürede AYT matematik bitirebilir miyim? Süre konusunda sıkıntı görmüyorum bir konuyu bitirip bolca soru çözebilirim. Bir de bıyıklı matematik 80 günde kampına başlayacağım ama ben günde 4 video izleyerek bolca soru çözebilirm. Sizce yeterli mi? Eğer değilse sırasıyla AYT matematik hangi konulara çalışmalıyım?
tyt matematik başlayınca tüm gününüz mü gidiyor? %70 ayt %30 tyt çalışmak size daha çok kazandırır

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tyt matematik başlayınca tüm gününüz mü gidiyor? %70 ayt %30 tyt çalışmak size daha çok kazandırır
Hocam daha yeni tyt başlayacağım ve ayrıca tyt matematik temelim hiç yok suan bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampını çalışıyorum az kaldı bitmesine sorma tyt matematik kampına başlayacağım. 55 günün sonunda ayt matematik çalışacağım

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ozan Yılmaz
Hocam daha yeni tyt başlayacağım ve ayrıca tyt matematik temelim hiç yok suan bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampını çalışıyorum az kaldı bitmesine sorma tyt matematik kampına başlayacağım. 55 günün sonunda ayt matematik çalışacağım
ilk 12 konu + problemler+geometri halletmeye bak hızlıca ayt mat için de çok önemli zaten, motivasyonunu da yüksek tut

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir
ilk 12 konu + problemler+geometri halletmeye bak hızlıca ayt mat için de çok önemli zaten, motivasyonunu da yüksek tut
Hocam eğer ilk önce konuyu mükemmel şekilde öğrenirsem geriye kalan konuları anlaya Bilirmiyim sizce? Tyt de fonksiyon konusu var tyt fonksiyon konusunu bilmeden hemen ayt matematik çözebilir miyim? Cevap verirsen sevinirim.

h3nnessyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
lütfi uluad
tyt 13 soru problemlerden cıkar ufak bi bilgi.

Xoleda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhar Şenek
5 yıldır edebiyat okuyorum ben de sıfırdan sayısala hazırlanıcam hedefim 100k bitmez diyenlere bakma verimli çalış her türlü biter
hedef 100k ise her türlü yetişir ama çok daha iyi bir derece hedefliyorsa zor fakat zeka faktörü devreye giriyor zekiyse sıfırdan şimdi bile yetiştirip çok iyi dereceler yapar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir
tyt 13 soru problemlerden cıkar ufak bi bilgi.
Hocam peki tyt matematik ilk 12 konu öğrenip hemen ayt matematik çalışmak mantıklımı sizce ben matematikte sıfırım suan temel atıyorum attıktan sonra hemen ilk 12 konuyu öğrenip ayt matematikmi çalışmam gerek

Top Bottom