Abartma Kaan bi 1650S çek işte ordan bir tane evga hemdeYuh be knk. Bana RX470 ısmarla bari :/
Arabayı sudan yürütürüz sıkıntı yok
Baya İyiAz kaldi beyler. Rtx 3090 geliyor.
madem rtx 3080 zor bulunuypr piyasada.
bende ozaman rtx 3090 bi göz attim
1499 euro rtx 3090Baya İyi
oradaki fiyat ne kadar?
Tessekür ederim baskanim.rtx 3090 mı POGGERS aşırı güçlü kart ya .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hayırlı olsun abi şimdiden güzel kart güzel ve sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.
Bende forum da öyle gezerken bir baktım senin ppni gördüm dedim kim çalmış acaba bi baktım sensin mutlu oldum seviliyorsun .D
Türkiyede o fiyatlara indirimlerle 5500xt alabiliyoruz neredeyse1499 euro rtx 3090
Tessekür ederim baskanim.
1500 euro değer bence ben daha pahalı olacağını tahmin etmiştim 2k euro falan düşünmüştüm .1499 euro rtx 3090
Tessekür ederim baskanim.
İnşallah bulursun 850 w yeter mi sence 3090 için yoksa yenileyecek misin güç kaynağınıOnyüzden rtx 3080 veya rtx 3090. fark etmez. Umarim ekim ayin sonuna kadar kart bulurum
850 watt yeter. Nvidia 750 watt diyorİnşallah bulursun 850 w yeter mi sence 3090 için yoksa yenileyecek misin güç kaynağını
Zaten 5.9. hersey yeniledim. Tek ekran kart eksik.İnşallah bulursun 850 w yeter mi sence 3090 için yoksa yenileyecek misin güç kaynağını
Ben onu 3080 için dedi sanmıştım o zaman sorun yok şimdiden hayırlı olsun biraz abes kaçacak ama böyle oradaki mağazalara gidip benim için ayırtır mısınız olayı var mı örneğin ben vatana 3080 ayırtır mısınız geldiği an alacağım desem ayırtırlar yani ya da olmayan bir ürün olsa depodan falan getirtiyorlar orada öyle bir şey varsa dene bence abi.850 watt yeter. Nvidia 750 watt diyor
Ayirtma olayi var ama problem simdilik yapmazlar. Adamlar saniyede satmak istiyor.Ben onu 3080 için dedi sanmıştım o zaman sorun yok şimdiden hayırlı olsun biraz abes kaçacak ama böyle oradaki mağazalara gidip benim için ayırtır mısınız olayı var mı örneğin ben vatana 3080 ayırtır mısınız geldiği an alacağım desem ayırtırlar yani ya da olmayan bir ürün olsa depodan falan getirtiyorlar orada öyle bir şey varsa dene bence abi.
850 watt yeterli ryzen 9 ve 3090Ben onu 3080 için dedi sanmıştım o zaman sorun yok şimdiden hayırlı olsun biraz abes kaçacak ama böyle oradaki mağazalara gidip benim için ayırtır mısınız olayı var mı örneğin ben vatana 3080 ayırtır mısınız geldiği an alacağım desem ayırtırlar yani ya da olmayan bir ürün olsa depodan falan getirtiyorlar orada öyle bir şey varsa dene bence abi.