Neler Yeni

Az önce League of Legends'i sildim

Dušan Tadić

80+ Silver
Başlıkta bahsettiğim gibi az önce league of legends'i sildim. Bu oyunla ilgili artık herhangi bir şeyi görmeye, bakmaya, izlemeye tahammül edemiyorum. Teamfight tactics de dahil. Sildiğim anda, omuzlarımdan bir yük kalktığını hissettim. Ardından nefes alıp vermem kolaylaştı ve huzuru yakaladım. Bir daha yükleyeceğimi sanmıyorum. Bu anı sizlerle paylaşmak istedim bir daha bu ve bunun gibi oyunların suratına bakmayacağım. Artık bilgisayar oyunları da zevk vermemeye başladı zaten. Sanırım bu işler için fazla yaşlandım. Hepinize iyi günler.
O7 asker, aramıza hoşgeldin

En İyi Cevap
3
1.5 sene önce yaşadığım olaydır kendisi hayatım güzelleşti.

Not: Kötü oyuncu değilim s4 den beri oynuyordum dia bitirmiştim son sezonumu.

Besim Tibuk

80+ Gold
Geçmiş Olsun

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
yanlışı 2012 de gördüm 2022 de sildim

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Başlıkta bahsettiğim gibi az önce league of legends'i sildim. Bu oyunla ilgili artık herhangi bir şeyi görmeye, bakmaya, izlemeye tahammül edemiyorum. Teamfight tactics de dahil. Sildiğim anda, omuzlarımdan bir yük kalktığını hissettim. Ardından nefes alıp vermem kolaylaştı ve huzuru yakaladım. Bir daha yükleyeceğimi sanmıyorum. Bu anı sizlerle paylaşmak istedim bir daha bu ve bunun gibi oyunların suratına bakmayacağım. Artık bilgisayar oyunları da zevk vermemeye başladı zaten. Sanırım bu işler için fazla yaşlandım. Hepinize iyi günler.
Aramıza hoş geldin, bu arada yaş kaç?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bu aralar düzeldi gibi sanki ya lol kitlesi az buz bende bi ara silmiştim geri yükledim hala da oynuyorum :D max çıktığım elo plat ama noobum :blobdance:

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han

Ilar

80+ Bronze
Hemen Stardew Valley' e başlıyorsun huzuru zirvesine kadar hissetmen lazım. Anca o şekilde rahatlarsın...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,037
Üyeler
165,108
Son üye
Rüzgari ceylan
Top Bottom