Neler Yeni

Yardım Az önce wattman hatası aldım ciddi bir şey olmuş mudur?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

samet4747

80+ Platinum

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bağırmıyorum cnm
neyse inşallah birdaha gelmez bile hala korkuyorum. oyun gireceğim ama korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

of kafama takıldı twitchten yayın izliyorum drop giriyor hata verdi sanıyorum deliricem off
Mesaj otomatik birleştirildi:

@epica59 AB nası kurtulucam bu beladan çok fena takıyorum takınca ya

Son düzenleme:

prmdmnn

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar 2 ay önce aldım bu sistemi şimdiye kadar elektrik kesintileri hariç hiç wattman hatası almamıştım.
bu gün az önce bluestacksı açtım yükleme ekranı doldu tam whatsapp açılıyordu ki ekran dondu 3-4 saniyeliğine bluestacks kapandı ve wattman hatası verdi. bu aralar elektrikte biraz sıkıntı var arada lamba böyle milisaniyelik gidip geliyor kar yağışı başladığından beri. ayrıca 2 aydır hiç windows güncellemesi yapmamıştım 2 aydır ilk defa dün windows güncellemesi geldi ve onda da wattman aldım umarım bu yüzden almışımdır :( son olarak bir de bu hafta driver güncellemesi yaptım ondan önce hep aynı driverı kullanıyordum.
sizce ciddi bir şey var mıdır? korkmalımıyım?
Ben eski kartımda yani Sapphire Pulse RX 570 4GB'ta çok sık yaşadım o sorunu mesela. GTX 1660 Tİ'ya yükselttiğim için satmaya çalıştım ama satıştan sonradan da wattman verdiğinden dolayı adam onunla uğraşmak istememiş ve iade etmiş. Aslında sorunsuz, temiz bir kart ama işte wattman belası yüzünden elimde kaldı maalesef. Bazen ne küfürler ederdim karta.

Top Bottom