Bende ilk defa böyle bişey duyuyorum şok oldum.Edit: Aslında iyi fikirmişValla ilk kez gördüüm abiii![]()
Corona virüs:
Aynen hacım, oraya da yay afferim sana.
Madem serinleticek direk şişeden boşaltsın niye ağzına alıp tükürüyor ? Gerçekten tuhaf olay.
Adamın kız zaten beraberler ama gerek yoktu o da ayrı konuCorona virüs:
Aynen hacım, oraya da yay afferim sana.
Madem serinleticek direk şişeden boşaltsın niye ağzına alıp tükürüyor ? Gerçekten tuhaf olay.
Aman hocam random yazmayın çiki çiki ban ban olmayın sonradfslkfkjacmlhskjshfjkldnhvfshfjasd aynen öylee kurgu efsane bu arada![]()
![]()
Ban geliyorum demez banı haketmek lazımAman hocam random yazmayın çiki çiki ban ban olmayın sonra![]()
![]()
Belaruslu eski kız arkadaşım kameraya bakarak eliyle yuvarlak çiziyordu. Nedenini sorduğumda "seni kötülerden korumak için dua ediyorum" diyordu. Katolikti ama o hareketi hala anlayamıyorumSizin böyle tuhaf bi anınız var mı çok nadiren oluyor ya![]()
Demek bizim aklımız ermiyor ya ozamanBelaruslu eski kız arkadaşım kameraya bakarak eliyle yuvarlak çiziyordu. Nedenini sorduğumda "seni kötülerden korumak için dua ediyorum" diyordu. Katolikti ama o hareketi hala anlayamıyorum