ahenk'
80+ Silver
Ben de ona bizim dua şeklimizi öğrettim sonra. Ama yine aynı şeyi yaptı .dDemek bizim aklımız ermiyor ya ozaman![]()
Ben de ona bizim dua şeklimizi öğrettim sonra. Ama yine aynı şeyi yaptı .dDemek bizim aklımız ermiyor ya ozaman![]()
Ben de ona bizim dua şeklimizi öğrettim sonra. Ama yine aynı şeyi yaptı .d
Palvinci arda güldürdün beni
Palvinci ?Palvinci arda güldürdün beni
Rus olduklarına eminmisin.Merhaba, az önce yaşadığım bi olayı anlatıyorum bilmiyorum ama bana çok tuhaf geldi Antalyada dükkanın önüne çıktım sigara içiyim diye oturdum banka sonra 2 yabancı rus sanırım bi adam ve kızı yani... Markete girdi soğuk su aldı çıktı sonra adam soğuk suyu ağzına doldurdu kızı arkasına döndü püüffff diye kızın arkasına tükürdü sonra bi daha ağzına suyu doldurdu kız önünü döndü suratına püüffff...lan dedim noluyooo abii içimden bi gülme geldi
![]()
haykırıyorum şu an
![]()
sizce ne demeli ???
![]()
![]()
%0 Çünkü evrenseki diye bi semtindeyiz kardeşim burada ruslar ve ingilizler var he tabi ingilizde olabilir orasını bilemem ama bizim memleketten değillerRus olduklarına eminmisin.
Adanalı olma ihtimalleri nedir?
Onlar rusyanın soğuğuna alışık ya%0 Çünkü evrenseki diye bi semtindeyiz kardeşim burada ruslar ve ingilizler var he tabi ingilizde olabilir orasını bilemem ama bizim memleketten değiller
Barbara Palvin incelemeden aklımda kaldınPalvinci ?
sibiryanın soğuklarından antalyanın sıcağına geçmeye alışamamışlardır.Serinliyolar hacı![]()
Ama çok güzelBarbara Palvin incelemeden aklımda kaldın
Güzel kadın valla. Barbara foto arşivim var benim. Çok tatlı kadınAma çok güzel![]()