Neler Yeni

B sınıfı direksiyon sınavı zor mu

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
valla 5-6 kere kursta sürdüm daha önce hiç sürmemiştim sıkıntısız bir şekilde güzergahta kullanabiliyorum parkları vesairede kavradım yapabiliyorum son 2 dersim kaldı onlardan sonra kendi arabamızla pratik yapıyım mı sence
Kendi arabanla da pratik yapabilirsin. Dersleri sakın kaçırma hatta yapabildiğin kadar tekrar yap araba boş oldukça L park geri gidiş ani fren falan çalış sürekli onlara.

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Evet sinyalleri hiç kaçırmayacaksın. Şerit değiştirmelerde dönüşlerde sinyal full olacak. Bir de sadece bir kere istop ettirme hakkın var 2.ye eleniyorsun direkt. Çok çalıştıysan sıkıntı yok ben araç sürüyordum zaten fazla da antrenman yaptım benim arabadaki hocalar da tanıyordu beni hiç zorlamadılar üstüne müzik falan açtık parkurun yarısında tmm dönebiliriz sıkıntı yok uzatmayalım dediler :)
Hocam stop ettirme hakkı 2 değilmi?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Hocam stop ettirme hakkı 2 değilmi?
Benim zamanımda 1 kereydi format değişti mi hiç bilmiyorum 5 yıl falan oluyor alalı benim ehliyeti alalı. Şurdan hatırlıyorum yokuş kalkışta az daha istop ediyordum ben araba tekledi biraz sonra gaza kökledim kalktım, arkadan hocam şakasına az daha gidiyordun falan dedi yanımdaki denetleyecide olsun bir hakkı daha vardı zaten dedi.

Top Bottom