B sınıfı ehliyet ile motor sürme

pinkward

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
127
Selamlar,

Yeni çıkan bildiri ile 125ccye kadar B sınıfı ehliyet ile kullanabileceğimiz söyleniyor fakat bir eğitimi varmış. Bu eğitimin A sınıfı ehliyetten farkı nedir bilen var mı?

Teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla sadece motorda parkur yapıyorsunuz.

Normal motosiklet ehliyetlerinden farkı sadece harç ödemiyorsunuz , direksiyon eğitimi ve sınavı yine olacak .Birde 125 cc ye kadar kullanabiliyorsunuz

Bana göre mantıklı değil. 3-5 fazla verip Normal ehliyet alınmalı

Öncelikle bir kursa normal motor ehliyeti alır gibi yazılıyorsun sonra sadece parkur sınavına giriyorsun yazılı olmuyor sınavı geçince en son yatırılan harç parasını ödemiyorsun o kadar ama kurs ücretini veriyorsun tüm bunların yerine normal A2 ye yazıl en azından 600 cc ye kadar kullanabiliyorsun kurs parasını verdikten sonra harcıda yatırırsın zaten

Öncelikle bir kursa normal motor ehliyeti alır gibi yazılıyorsun sonra sadece parkur sınavına giriyorsun yazılı olmuyor sınavı geçince en son yatırılan harç parasını ödemiyorsun o kadar ama kurs ücretini veriyorsun tüm bunların yerine normal A2 ye yazıl en azından 600 cc ye kadar kullanabiliyorsun kurs parasını verdikten sonra harcıda yatırırsın zaten
A1 Olmadan, Sadece B Ehliyeti olduğunda direkt A2'ye yazılabilir mi ki ?

Böyleyse A ehliyete yazılmak daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal motosiklet ehliyetlerinden farkı sadece harç ödemiyorsunuz , direksiyon eğitimi ve sınavı yine olacak .Birde 125 cc ye kadar kullanabiliyorsunuz

Bana göre mantıklı değil. 3-5 fazla verip Normal ehliyet alınmalı
Katılıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,393
Üyeler
174,364
Son üye
HZYOSE
Geri