A1 Olmadan, Sadece B Ehliyeti olduğunda direkt A2'ye yazılabilir mi ki ?Öncelikle bir kursa normal motor ehliyeti alır gibi yazılıyorsun sonra sadece parkur sınavına giriyorsun yazılı olmuyor sınavı geçince en son yatırılan harç parasını ödemiyorsun o kadar ama kurs ücretini veriyorsun tüm bunların yerine normal A2 ye yazıl en azından 600 cc ye kadar kullanabiliyorsun kurs parasını verdikten sonra harcıda yatırırsın zaten
Böyleyse A ehliyete yazılmak daha iyiÖncelikle bir kursa normal motor ehliyeti alır gibi yazılıyorsun sonra sadece parkur sınavına giriyorsun yazılı olmuyor sınavı geçince en son yatırılan harç parasını ödemiyorsun o kadar ama kurs ücretini veriyorsun tüm bunların yerine normal A2 ye yazıl en azından 600 cc ye kadar kullanabiliyorsun kurs parasını verdikten sonra harcıda yatırırsın zaten
KatılıyorumNormal motosiklet ehliyetlerinden farkı sadece harç ödemiyorsunuz , direksiyon eğitimi ve sınavı yine olacak .Birde 125 cc ye kadar kullanabiliyorsunuz
Bana göre mantıklı değil. 3-5 fazla verip Normal ehliyet alınmalı
Yazılabilirsin. Yaş sınırı var. Ben direkt A aldım.A1 Olmadan, Sadece B Ehliyeti olduğunda direkt A2'ye yazılabilir mi ki ?
Yaş sınırından yana sorun olmaz sanırım benim için. Sınır kaç?Yazılabilirsin. Yaş sınırı var. Ben direkt A aldım.
A1 veya A2 yoksa 24 yaşı doldurunca A ehliyet alabiliyorsunuz.Yaş sınırından yana sorun olmaz sanırım benim için. Sınır kaç?
Fazlasıyla yetiyor, teşekkür ederimA1 veya A2 yoksa 24 yaşı doldurunca A ehliyet alabiliyorsunuz.