Neler Yeni

B12 ilacı iğnesi mi mantıklı hapı mı?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Devamlı kullanılmalı, doktor bir plan sunar... Ayda bir b12 iyi geliyor eğer sürekli düşüyorsa ama iğnesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ismail baran şen
Hap'ı da kullandım, iğnesini de kullandım değerlerim gene düştü. Şuan gene yaptırsam büyük ihtimalle 140 seviyesinde çıkacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Takviyeler yetersiz geliyo olabilir ilk önce düzgün bir beslenmeniz olması gerekmekte vücut ortalama 4mg b12 depolayabilir bunların 2 mg karaciğerde geri kalan 2mg ise vücut bölgelerin günlük aldığınız b12 yetersiz eğer fazla b12 alıyo olsaydınız eksiklik çekmeyebilirdiniz vücut 5 yıllık b12 ihtiyacını depolayabilir kobalamin vitamini olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

karıncalanma dahil çoğu belirtiler var. b12 düşünmemin sebebi geçen yıl kanımda b12 nin yetersiz çıkması hocam belritmeyi unutmuşum ama kafamdan sallamıyorum b12'im düşük diye merak etmeyin.
Geçen yıl var diye şimdide var demek değil lütfen daha detaylı bir inceleme için doktorunuza ulaşın kendiniz tehşiş koymanız için aynı semptomları gösteriyor diye yorumlamak riskli olabilir iğne batması gibi hisler sinir hasarına bağlı olarakta gelişebilir

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Selamlar. B12 vitaminimin eksik oldugunu düşünüyorum. Unutkanlık, ağız yaraları, kilo kaybı ve birkaç belirti mevcut. en önemlisi unutkanlık benim için. Muhabbet esnasında söyleceğim şeyi 10-15 saniye erteleyince unutuyorum. bir defa olmuyor sürekli oluyor ve geçmişte olan olaylarıda çok zor hatırlıyorum. b12 vitaminim eksikse hap işe yarar mı yoksa doktora gidip iğne yaptırmam daha mı mantıklı olur? Hangisi en hızlı etki edeni?
Emekli hemşire annem var ona sorduğumda eğer kritik derecede yoksa iğne yapılmalı vs. Dedi öbür türlü hap

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Takviyeler yetersiz geliyo olabilir ilk önce düzgün bir beslenmeniz olması gerekmekte vücut ortalama 4mg b12 depolayabilir bunların 2 mg karaciğerde geri kalan 2mg ise vücut bölgelerin günlük aldığınız b12 yetersiz eğer fazla b12 alıyo olsaydınız eksiklik çekmeyebilirdiniz vücut 5 yıllık b12 ihtiyacını depolayabilir kobalamin vitamini olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen yıl var diye şimdide var demek değil lütfen daha detaylı bir inceleme için doktorunuza ulaşın kendiniz tehşiş koymanız için aynı semptomları gösteriyor diye yorumlamak riskli olabilir iğne batması gibi hisler sinir hasarına bağlı olarakta gelişebilir
Günde yersem en fazla 2 gün öğün yiyorum. Genelde sadece akşam yemek yiyorum. Bu ay bitmeden gene bir doktora gidecem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom