Takviyeler yetersiz geliyo olabilir ilk önce düzgün bir beslenmeniz olması gerekmekte vücut ortalama 4mg b12 depolayabilir bunların 2 mg karaciğerde geri kalan 2mg ise vücut bölgelerin günlük aldığınız b12 yetersiz eğer fazla b12 alıyo olsaydınız eksiklik çekmeyebilirdiniz vücut 5 yıllık b12 ihtiyacını depolayabilir kobalamin vitamini olarakHap'ı da kullandım, iğnesini de kullandım değerlerim gene düştü. Şuan gene yaptırsam büyük ihtimalle 140 seviyesinde çıkacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Geçen yıl var diye şimdide var demek değil lütfen daha detaylı bir inceleme için doktorunuza ulaşın kendiniz tehşiş koymanız için aynı semptomları gösteriyor diye yorumlamak riskli olabilir iğne batması gibi hisler sinir hasarına bağlı olarakta gelişebilirkarıncalanma dahil çoğu belirtiler var. b12 düşünmemin sebebi geçen yıl kanımda b12 nin yetersiz çıkması hocam belritmeyi unutmuşum ama kafamdan sallamıyorum b12'im düşük diye merak etmeyin.
Emekli hemşire annem var ona sorduğumda eğer kritik derecede yoksa iğne yapılmalı vs. Dedi öbür türlü hapSelamlar. B12 vitaminimin eksik oldugunu düşünüyorum. Unutkanlık, ağız yaraları, kilo kaybı ve birkaç belirti mevcut. en önemlisi unutkanlık benim için. Muhabbet esnasında söyleceğim şeyi 10-15 saniye erteleyince unutuyorum. bir defa olmuyor sürekli oluyor ve geçmişte olan olaylarıda çok zor hatırlıyorum. b12 vitaminim eksikse hap işe yarar mı yoksa doktora gidip iğne yaptırmam daha mı mantıklı olur? Hangisi en hızlı etki edeni?
Günde yersem en fazla 2 gün öğün yiyorum. Genelde sadece akşam yemek yiyorum. Bu ay bitmeden gene bir doktora gidecem.Takviyeler yetersiz geliyo olabilir ilk önce düzgün bir beslenmeniz olması gerekmekte vücut ortalama 4mg b12 depolayabilir bunların 2 mg karaciğerde geri kalan 2mg ise vücut bölgelerin günlük aldığınız b12 yetersiz eğer fazla b12 alıyo olsaydınız eksiklik çekmeyebilirdiniz vücut 5 yıllık b12 ihtiyacını depolayabilir kobalamin vitamini olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen yıl var diye şimdide var demek değil lütfen daha detaylı bir inceleme için doktorunuza ulaşın kendiniz tehşiş koymanız için aynı semptomları gösteriyor diye yorumlamak riskli olabilir iğne batması gibi hisler sinir hasarına bağlı olarakta gelişebilir