kardeş parasını neden alıyorlar o zaman ilgiilenmiyeceklerseHangi pin yamuldu? Bu arada garantinin ilgilenmemesi çok normal kullanıcı hatası.
reis 1 yıl sonra sonuca baglıyorlar oda kazanırsan 152 tl alıcam beklmeye degmezpara alıp yapmadılar ise tüketici hakem heyetine başvur dostum o nasıl bi durumdur öyle
Ne alaka? Gitmiş yamultmuşsun pini bir de garantiye laf yapıyorsun. Kart'a kasko yaptırmış gibi konuşuyorsun. Garanti karttan kaynaklanan arızayla ilgilenir. Yamultmasaydın pini derler.kardeş parasını neden alıyorlar o zaman ilgiilenmiyeceklerse
cok ugraştım biz bunu tamir ettik tamir kayıtlarıdı elimiz de dediler tamam o zaman banada yollayın kayıtları bende göreyim dedim yok size yollamayız dedilertamir etmeden para aldılarsa düşünmen gereken nasıl tamir edeceğinden önce para iadesi almaya bak bence
tüketici haklarına başvurabilirsin onlara göstermek zorundalar belgeleri erkeklerse göstermesinler ama tabii ki adamlar belgeleri istediği gibi düzenleyecektir .cok ugraştım biz bunu tamir ettik tamir kayıtlarıdı elimiz de dediler tamam o zaman banada yollayın kayıtları bende göreyim dedim yok size yollamayız dediler
alkollü müsün kardeşim adamlar tamir edicez diye paramı aldı tamir etmeden yolladılar paramıda iade etmediler ,Ne alaka? Gitmiş yamultmuşsun pini bir de garantiye laf yapıyorsun. Kart'a kasko yaptırmış gibi konuşuyorsun. Garanti karttan kaynaklanan arızayla ilgilenir. Yamultmasaydın pini derler.
dostum adamlar para almışlar tamir ücreti yani. Garanti kapsamında yaptılar demiyor fark ettiysen ücret aldıysa eşek gibi de yapmak zorundalarKendin yapmışsın yapmalarını bekliyorsun. Yapmasaydın.
Kaç para verdin? Bir de bu show habere çıkan dolandırıcılara göndermedin inşallah garanti diye.alkollü müsün kardeşim adamlar tamir edicez diye paramı aldı tamir etmeden yolladılar paramıda iade etmediler ,
bonzaiye hayır
kardeşim yukarıdan yazdıgımdan ne anladın merak ettimKendin yapmışsın yapmalarını bekliyorsun. Yapmasaydın.
sonunda akıllı biri sonundaydostum adamlar para almışlar tamir ücreti yani. Garanti kapsamında yaptılar demiyor fark ettiysen ücret aldıysa eşek gibi de yapmak zorundalar
153 lira para verdim asustun garanti firmasına ups kargo ile yolladımKaç para verdin? Bir de bu show habere çıkan dolandırıcılara göndermedin inşallah garanti diye.
kardeş ben 153 liranın peşinde degilim bu anakarttan ses gelmiyor onu nasıl düzeltirim sırf ses kartı iyi diye bu anakartı aldım olan olay şanmı kader mi bilmiyorum artıktüketici haklarına başvurabilirsin onlara göstermek zorundalar belgeleri erkeklerse göstermesinler ama tabii ki adamlar belgeleri istediği gibi düzenleyecektir .