B450 Anakartlar Karşılaştırma

ereno00

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba arkadaşlar sizden biraz bilgi almak istiyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Elimde Ryzen 3 3100 İşlemci var ve Ram olarak Gskill 8gb 3600mhz Cl18 Ram almak istiyorum ama anakarta karar veremedim B450M S2H almakmı daha avantajlı yoksa biraz daha koyup B450A-PRO Max ya da B450M GAMING Plus almak mı? S2H biraz sorun çıkartabiliyor sanırım Ramleri 3600mhz yapınca.Ekran Kartımda Dual Rx580. Cevap verirken sebeplerini de açıklayarak yazarsanız iyi olur.Teşkkürler.

Merhaba arkadaşlar sizden biraz bilgi almak istiyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Elimde Ryzen 3 3100 İşlemci var ve Ram olarak Gskill 8gb 3600mhz Cl18 Ram almak istiyorum ama anakarta karar veremedim B450M S2H almakmı daha avantajlı yoksa biraz daha koyup B450A-PRO Max ya da B450M GAMING Plus almak mı? S2H biraz sorun çıkartabiliyor sanırım Ramleri 3600mhz yapınca.Ekran Kartımda Dual Rx580. Cevap verirken sebeplerini de açıklayarak yazarsanız iyi olur.Teşkkürler.
Bütçen ne ?

Gerek yok s2h alıp eran kartını 1650s yapabilirsin.
3600 mhz destekliyor s2h.
Ha illa üst bir b450 istiyorsan bütçe söyle.

eğer derdin ram mhz si ise b550 s2h alabilirsin

• Üzgün
Reaksiyonlar: Asag
B450M GAMING PLUS'ı nereden alacaksın ki? Hiçbir yerde satılmıyor :D. Bütçe sıkıntıysa B450M S2H al geç, sana sorun yaşatmaz.
S2H biraz sorun çıkartabiliyor sanırım Ramleri 3600mhz yapınca.
Öyle bir şey pek görmedim, yaşayan varsa da anakarttan değildir o, işlemci IF'i veya RAM'in kendisindendir.
@RevDeisDou kendi sisteminde B450M S2H, Ryzen 3 3100 ve 3600 MHz üstüne overclockladığı Ripjaws V kullanıyor, sorun varsa ona da sorabilirsin.

Bütçe 900 liraya kadar çıkabilir eğer sorunsuz çalışacaksa.Ve evet Ram mhz.ına takıldı aklım biraz S2h de rahat kullansbikirsem ve gigabyte ın malzeme kaliteside iyiyse ona yöneleceğim.

Bütçe 900 liraya kadar çıkabilir eğer sorunsuz çalışacaksa.Ve evet Ram mhz.ına takıldı aklım biraz S2h de rahat kullansbikirsem ve gigabyte ın malzeme kaliteside iyiyse ona yöneleceğim.
bence 900 tl bütçen varsa pro4 olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
B450M GAMING PLUS'ı nereden alacaksın ki? Hiçbir yerde satılmıyor :D. Bütçe sıkıntıysa B450M S2H al geç, sana sorun yaşatmaz.

Öyle bir şey pek görmedim, yaşayan varsa da anakarttan değildir o, işlemci IF'i veya RAM'in kendisindendir.
@RevDeisDou kendi sisteminde B450M S2H, Ryzen 3 3100 ve 3600 MHz üstüne overclockladığı Ripjaws V kullanıyor, sorun varsa ona da sorabilirsin.
Gaming plus max olanı var şuan

İleride işlemciyi yükselteceksen ASRock B450-Pro4 öneririm. Gerek yok dersen S2H al geç.

Gaming plus max olanı var şuan
Sen "B450M GAMING PLUS" yazmışsın ama, B450M GAMING PLUS var, bir de B450 GAMING PLUS (MAX) var.
Bence 900 ₺ anakart alıp B550 chipsetli anakart alamamak biraz kötü, o bütçede zaten tam ortası yok :D.
VRM'e takılmıyorum, ARGB'ye takılmıyorum, ileride yükseltme yapmayı pek düşünmüyorum diyorsan ve paran da varsa B450 GAMING PLUS MAX alabilirsin tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,749
Üyeler
184,493
Son üye
desanym
Geri