- Reaksiyon skoru
- 2,182
argb girişu olduğu için dikkatimi çekti ekean karti 2060 gaming z mystic light ile kontrol wtmek istiyorum ama msi b450lerde argb girisi yok sizce bu mu b450 gaming plus max mi @crazyreign
b550 al b450 ye öyle para sayacağınaargb girişu olduğu için dikkatimi çekti ekean karti 2060 gaming z mystic light ile kontrol wtmek istiyorum ama msi b450lerde argb girisi yok sizce bu mu b450 gaming plus max mi @crazyreign
devir değişti mystic light gta 5 açıyo hocamB450 GAMING PLUS MAX normalde VRM olarak daha iyi bir model ama her şey VRM değil işte, Ryzen 5 3600(X) ve Ryzen 3700X kullanacaksan sıkıntı yok.
ARGB girişleri de önemli tabii.
Corsair iCUE temalı sistem yapıyordun ne oldu ona?![]()
hâla öyle zaten ama 1660s b550 gaming edge wifi alcaktim bana rtx 2060 b450 al dediler o yüzden argb girişlerinden feryat ettim dedilerki 2060 daha önemli hala corsair alicam o kesin zaten icue 465x 1 tane ll120 egzoz sonradan 240mm sogutucu ona da ll120 2 tane miss ama argb şerit hayal oldh alsam bile kontrolcü ile almam lazim anakartta baglayamamB450 GAMING PLUS MAX normalde VRM olarak daha iyi bir model ama her şey VRM değil işte, Ryzen 5 3600(X) ve Ryzen 3700X kullanacaksan sıkıntı yok.
PP 20.000 mesaj olduğun için mi böyle oldu ?B450 GAMING PLUS MAX normalde VRM olarak daha iyi bir model ama her şey VRM değil işte, Ryzen 5 3600(X) ve Ryzen 3700X kullanacaksan sıkıntı yok.
İyi de zaten ileride değiştirmeyecek misin işlemci ve ekran kartını? Sistem iCUE temalı olsun?hâla öyle zaten ama 1660s b550 gaming edge wifi alcaktim bana rtx 2060 b450 al dediler o yüzden argb girişlerinden feryat ettim dedilerki 2060 daha önemli hala corsair alicam o kesin zaten icue 465x 1 tane ll120 egzoz sonradan 240mm sogutucu ona da ll120 2 tane miss ama argb şerit hayal oldh alsam bile kontrolcü ile almam lazim anakartta baglayamam
Aynen öylePP 20.000 mesaj olduğun için mi böyle oldu ?
hocam 3000 serisi fiyatlari üzdü ekran kartini upgradeliyemem ama belki anakartj 500 600tl verip sonrdan upgradelerimİyi de zaten ileride değiştirmeyecek misin işlemci ve ekran kartını? Sistem iCUE temalı olsun?
Post automatically merged:
Aynen öyle.
hocam ayrica zaten icue temali her şey bir farki yokkiİyi de zaten ileride değiştirmeyecek misin işlemci ve ekran kartını? Sistem iCUE temalı olsun?
Aynen öyle.
İyi, sen bilirsin la.h
hocam 3000 serisi fiyatlari üzdü ekran kartini upgradeliyemem ama belki anakartj 500 600tl verip sonrdan upgradelerim
Şimdi ülkemizde AORUS biraz sıkıntı, her zaman AORUS şeyler olmuyor.hocam ayrica zaten icue temali her şey bir farki yokki
sendede argb serit destekleyen anakart yok eksikliğini hissetinmi zannetmem kontrolcülü argb seritler var hocam kumandalı çok dert değil ama wifi 6 ve bluetooth 5.1 vardi b550 ging edge wifi ideİyi, sen bilirsin la.
Anakart güzel ama ha, ARGB şart tabii, güzel seçim.
rog kartlarin rgb si hiç belli olmuyor hocam msi cayır cayır rgbİyi, sen bilirsin la.
Anakart güzel ama ha, ARGB şart tabii, güzel seçim.
Şimdi ülkemizde AORUS biraz sıkıntı, her zaman AORUS şeyler olmuyor.
En güzeli iCUE temalı sistemde diğer bileşenleri Asus koymak, daha güzel oluyor öyle.
ARGB girişi çok lazım ya bana, valla.sendede argb serit destekleyen anakart yok eksikliğini hissetinmi zannetmem kontrolcülü argb seritler var hocam kumandalı çok dert değil ama wifi 6 ve bluetooth 5.1 vardi b550 ging edge wifi ide