İki anakart arasında kaldım

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,874
Bütçe
8000
Dostlar hem mühendislik işlerimi hem de oyun acısından sıfır bilgisayar dizmek istiyorum. Yeni nesil olmasını tercih ediyorum.
İlerde güncelleyebilmek için vs. Anakart konusunda b850 lere cıkmama gerek var mı ryzen 5 9600x düşünüyorum işlemci olarak, ekran kartı için hala araştırmaktayım. Fiyat bandı olarak 7 8k arasına anakart arıyorum iki model dikkatimi çekti. ( Anakart için çok mu bütçe ayrıyorum bilmiyorum bu arada)

Gigabyte B650 Eagle AX

MSİ B650 Gaming Plus Wifi

Hangisini seçmeliyim?
Daha iyi önerisi olan varsa öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar herkese.

Dostlar hem mühendislik işlerimi hem de oyun acısından sıfır bilgisayar dizmek istiyorum. Yeni nesil olmasını tercih ediyorum.
İlerde güncelleyebilmek için vs. Anakart konusunda b850 lere cıkmama gerek var mı ryzen 5 9600x düşünüyorum işlemci olarak, ekran kartı için hala araştırmaktayım. Fiyat bandı olarak 7 8k arasına anakart arıyorum iki model dikkatimi çekti. ( Anakart için çok mu bütçe ayrıyorum bilmiyorum bu arada)

Gigabyte B650 Eagle AX

Hangisini seçmeliyim?
Daha iyi önerisi olan varsa öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar herkese.
Ben olsam msi b650 alırım.

Gigabyte B650 Eagle AX

Hangisini seçmeliyim?
ben eagle ax öneririm ikiside iyi anakarttır bu arada

Neden msi tercih ederdiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu düzeylerde bir bilgisayar için anakarta fazla mı bütçe ayırmışım peki?
hayır hocam 7 nin üstü gereksiz diye düşünüyorum

Neden msi tercih ederdiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu düzeylerde bir bilgisayar için anakarta fazla mı bütçe ayırmışım peki?
İlk kullandığım sağlam ve beni memnun eden anakart dı msi ve şuan yine msi anakart aldım birkaç gün önce yine memnunum sadece önerimi söyledim karar sizin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri