B450 Auros M Bios Güncellemesi

Reaksiyon skoru
37
Merhaba arkadaşlar.Elimde yeni aldığım b450 auros m ana kart var.Ustunde 3000 seriye kadar desteklerdigi yaziyor.Bir forumda bana birisi bu ana kartı alırsa r5 ya da r3 işlemci ile görüntü alıp biosu güncelleyip o şekilde r7 veya r9 işlemci takabilecegimi söyledi.Bazilari da direk taka .kullanirsin dediler.
Ana kart:http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b450_aorus_mrev_10#kf
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINIRIM.BU ANA KARTA R9 TAKABILIRMIYIM?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

AORUS'un anakartları çok güçlü,benim düşüncem ryzen 9 işlemcileri kaldırabilir.

Önemli olan R3 R5 R7 R9 olması değil, önemli olan işleminin kaçıncı nesil olduğu.
Mesela sen o anakarta bios güncellemesi yapmazsan R3 3200G yakamazsın ama R7 2700X takarsın. Gördün mü gidip R3 takamıyorsun ama R7 takabiliyorsun, çünkü R3 3200G 3. nesil bir işlemci ve sen bu işlemciyi bir B450 anakartta kullanmak istiyorsan o anakartının biosunun başka bir işlemci ile güncellenmiş olması gerekiyor.
Bios güncellemeden R9 takamazsın çünkü tüm R9 işlemciler 3. nesil.

kardeşim bios güncellemesi yapılmış ise direk çalışır. Yapılmamış ise youtube izle çok basit bir şey kendin de yapabilirsin.

Kardeşim görüntü gelmez diyorlar monitore.Monitore görüntü gelmezse nasıl guncellicem:D

şuan takacağın işlemci yazarmısın

R9 3900x
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önemli olan R3 R5 R7 R9 olması değil, önemli olan işleminin kaçıncı nesil olduğu.
Mesela sen o anakarta bios güncellemesi yapmazsan R3 3200G yakamazsın ama R7 2700X takarsın. Gördün mü gidip R3 takamıyorsun ama R7 takabiliyorsun, çünkü R3 3200G 3. nesil bir işlemci ve sen bu işlemciyi bir B450 anakartta kullanmak istiyorsan o anakartının biosunun başka bir işlemci ile güncellenmiş olması gerekiyor.
Bios güncellemeden R9 takamazsın çünkü tüm R9 işlemciler 3. nesil.
Ana kartin kendi linkini bıraktım çok anlamıyorum yani 3. Nesil ryzen destekliyor diyor ama takip kullanabilirmiyim anlamadim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,647
Üyeler
188,295
Son üye
agr7
Geri