Neler Yeni

B450 auros m ana kart

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Peki R7 beni uzun süre götürür mü ? İlla R9 olsun diye bir tercihim yok ama götürsün istiyorum

R7 3700X tabikide uzun süre götürür, 8 Çekirdek 16 Thread bir işlemciden bahsediyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alper kurudagli
Tavsiyen nedir ana kartı değiştirmeyip R7 mi alayım kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayari sadece Oyun icin mi alacaksinis yoksa Video Yayin felan yapilacakmi?
Hem yayın hem oyun su anlik sadece oyun

Riperlzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer
R7 3700X baya yeterlidir diye düşüniyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Tavsiyen nedir ana kartı değiştirmeyip R7 mi alayım kardeşim

Hem yayın hem oyun su anlik sadece oyun

Sana tavsiyem R7 3700X al yanınada RTX 2080 Super al ama böyle 3 fanlı güzel soğutmalısından. İşlemciyi OC yapmıyacak isen zaten içinden Wraith Prism çıkıyor işlemciyi rahatça soğutur o. Sonra istediğini yap, yayın yap, istersen 4K oyun oyna, istersen deli gibi render al. Herşeyi yaparsın :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alper kurudagli
Sana tavsiyem R7 3700X al yanınada RTX 2080 Super al ama böyle 3 fanlı güzel soğutmalısından. İşlemciyi OC yapmıyacak isen zaten içinden Wraith Prism çıkıyor işlemciyi rahatça soğutur o. Sonra istediğini yap, yayın yap, istersen 4K oyun oyna, istersen deli gibi render al. Herşeyi yaparsın :D.
Peki ilerleyen seneler de işlemci değiştirmem gerekirse ana kartı değiştirmem gerekecek değil mi ?

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
R7 işlemci mi almalıyım yoksa iade edip x570 mi alayim
Bu dandik anakartı size kim önerdiyse bir daha o kişiden öneri almayın. Siz görüp aldıysanız iade edin. 3700x ve Msi B450 A-Pro Max alın. Msi B450 Tomahawk da olabilir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Peki ilerleyen seneler de işlemci değiştirmem gerekirse ana kartı değiştirmem gerekecek değil mi ?

Yeni 4000 serisi Ryzen işlemcilerde B450 ile destek vermesi yüksek ihtimal olduğu söyleniyor, yani o anakarta BİOS update i yaptıktan sonra 4. nesil yeni gelicek Ryzenlarda takılır. Geleceğe dönük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alper kurudagli
Yeni 4000 serisi Ryzen işlemcilerde B450 ile destek vermesi yüksek ihtimal olduğu söyleniyor, yani o anakarta BİOS update i yaptıktan sonra 4. nesil yeni gelicek Ryzenlarda takılır. Geleceğe dönük.
Evet ama kart ısınır.diyorlar.Bende diyorum ki Matx ana kartim var zaten.Kasayi ATX alıp sogutmasini iyi tutup R9 kullanamazmiyim hadi kullanmadım R7 4. Nesil işlemciler yetecekmidir sence bana

Bu dandik anakartı size kim önerdiyse bir daha o kişiden öneri almayın. Siz görüp aldıysanız iade edin. 3700x ve MSI B450 A-Pro Max alın. MSI B450 Tomahawk da olabilir.
Tavsiye ile aldım ama iade almayabilirler.Bu ana kart ile diğer ana kartlar arasındaki fark nedir

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Evet ama kart ısınır.diyorlar.Bende diyorum ki Matx ana kartim var zaten.Kasayi ATX alıp sogutmasini iyi tutup R9 kullanamazmiyim hadi kullanmadım R7 4. Nesil işlemciler yetecekmidir sence bana

Sana dedim ya yukarıda şuna R7 3700X bile alsan herşeyi yaparsın. istersen yayın yaparsın istersen 2080 Super ile 4K oyun oynarsın 4K ! Ryzen 9 işlemcileri ben daha çok oyun değilde özel işlere uygun olduğunu düşünüyorum, yayın ve oyun için R7 3700X fazlasıyla yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alper kurudagli
Sana dedim ya yukarıda şuna R7 3700X bile alsan herşeyi yaparsın. istersen yayın yaparsın istersen 2080 Super ile 4K oyun oynarsın 4K ! Ryzen 9 işlemcileri ben daha çok oyun değilde özel işlere uygun olduğunu düşünüyorum, yayın ve oyun için R7 3700X fazlasıyla yeterli.
Teşekkür ederim kardeşim o zaman R7 serisi 4. Nesil işlemcilerden giderim

Bu dandik anakartı size kim önerdiyse bir daha o kişiden öneri almayın. Siz görüp aldıysanız iade edin. 3700x ve MSI B450 A-Pro Max alın. MSI B450 Tomahawk da olabilir.
Fiyat olarak da uygundu yani söylediklerin zaten bin lira üstü giderim x570 alırım daha iyi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Gigabyte, Aorus serisi B450 anakartlarda biraz zayıf kaldı evet doğru ama patlamaya hazır bombada değil o kadarda öldürmemek gerek bence. Her ürün dorğu şekilde kullanılır ise problem yaratmaz.

Rahatça al R7 3700X ini tak kullan dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alper kurudagli
Gigabyte, Aorus serisi B450 anakartlarda biraz zayıf kaldı evet doğru ama patlamaya hazır bombada değil o kadarda öldürmemek gerek bence. Her ürün dorğu şekilde kullanılır ise problem yaratmaz.

Rahatça al R7 3700X ini tak kullan dostum.
Bu R7 ve R9 testlerine bakyorum da arada çok fps farkı var iade etmeyi denemek daha mantıklı gibi kardesim

Top Bottom