Bilgisayari sadece Oyun icin mi alacaksinis yoksa Video Yayin felan yapilacakmi?Peki R7 beni uzun süre götürür mü ? İlla R9 olsun diye bir tercihim yok ama götürsün istiyorum
Bilgisayari sadece Oyun icin mi alacaksinis yoksa Video Yayin felan yapilacakmi?Peki R7 beni uzun süre götürür mü ? İlla R9 olsun diye bir tercihim yok ama götürsün istiyorum
Peki R7 beni uzun süre götürür mü ? İlla R9 olsun diye bir tercihim yok ama götürsün istiyorum
Hem yayın hem oyun su anlik sadece oyunBilgisayari sadece Oyun icin mi alacaksinis yoksa Video Yayin felan yapilacakmi?
Tavsiyen nedir ana kartı değiştirmeyip R7 mi alayım kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem yayın hem oyun su anlik sadece oyun
Peki ilerleyen seneler de işlemci değiştirmem gerekirse ana kartı değiştirmem gerekecek değil mi ?Sana tavsiyem R7 3700X al yanınada RTX 2080 Super al ama böyle 3 fanlı güzel soğutmalısından. İşlemciyi OC yapmıyacak isen zaten içinden Wraith Prism çıkıyor işlemciyi rahatça soğutur o. Sonra istediğini yap, yayın yap, istersen 4K oyun oyna, istersen deli gibi render al. Herşeyi yaparsın.
Bu dandik anakartı size kim önerdiyse bir daha o kişiden öneri almayın. Siz görüp aldıysanız iade edin. 3700x ve Msi B450 A-Pro Max alın. Msi B450 Tomahawk da olabilir.R7 işlemci mi almalıyım yoksa iade edip x570 mi alayim
Peki ilerleyen seneler de işlemci değiştirmem gerekirse ana kartı değiştirmem gerekecek değil mi ?
Evet ama kart ısınır.diyorlar.Bende diyorum ki Matx ana kartim var zaten.Kasayi ATX alıp sogutmasini iyi tutup R9 kullanamazmiyim hadi kullanmadım R7 4. Nesil işlemciler yetecekmidir sence banaYeni 4000 serisi Ryzen işlemcilerde B450 ile destek vermesi yüksek ihtimal olduğu söyleniyor, yani o anakarta BİOS update i yaptıktan sonra 4. nesil yeni gelicek Ryzenlarda takılır. Geleceğe dönük.
Tavsiye ile aldım ama iade almayabilirler.Bu ana kart ile diğer ana kartlar arasındaki fark nedirBu dandik anakartı size kim önerdiyse bir daha o kişiden öneri almayın. Siz görüp aldıysanız iade edin. 3700x ve MSI B450 A-Pro Max alın. MSI B450 Tomahawk da olabilir.
Evet ama kart ısınır.diyorlar.Bende diyorum ki Matx ana kartim var zaten.Kasayi ATX alıp sogutmasini iyi tutup R9 kullanamazmiyim hadi kullanmadım R7 4. Nesil işlemciler yetecekmidir sence bana
Teşekkür ederim kardeşim o zaman R7 serisi 4. Nesil işlemcilerden giderimSana dedim ya yukarıda şuna R7 3700X bile alsan herşeyi yaparsın. istersen yayın yaparsın istersen 2080 Super ile 4K oyun oynarsın 4K ! Ryzen 9 işlemcileri ben daha çok oyun değilde özel işlere uygun olduğunu düşünüyorum, yayın ve oyun için R7 3700X fazlasıyla yeterli.
Fiyat olarak da uygundu yani söylediklerin zaten bin lira üstü giderim x570 alırım daha iyiBu dandik anakartı size kim önerdiyse bir daha o kişiden öneri almayın. Siz görüp aldıysanız iade edin. 3700x ve MSI B450 A-Pro Max alın. MSI B450 Tomahawk da olabilir.
Bu R7 ve R9 testlerine bakyorum da arada çok fps farkı var iade etmeyi denemek daha mantıklı gibi kardesimGigabyte, Aorus serisi B450 anakartlarda biraz zayıf kaldı evet doğru ama patlamaya hazır bombada değil o kadarda öldürmemek gerek bence. Her ürün dorğu şekilde kullanılır ise problem yaratmaz.
Rahatça al R7 3700X ini tak kullan dostum.