Alper19053162
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alacağımhocam elinizde r9 ve 2080 ti var mı şuan yoksa alacak mısınız ?
Alacağımhocam elinizde r9 ve 2080 ti var mı şuan yoksa alacak mısınız ?
hocam iade edin 2070 düşünün r9 x570 3 lüsünü kurunAlacağım
Kutuyu açtım ve statik poşetinde çıkardım iade alırlar mı?hocam iade edin 2070 düşünün r9 x570 3 lüsünü kurun
keşke buraya yazaymışsınız hocam almama durumları da var alma durumları da varKutuyu açtım ve statik poşetinde çıkardım iade alırlar mı?
Peki iade alırlar mı bilmiyorumBence 2080 Ti yerine 2080 Super alın, artan para ilede X570 anakart alırsınız. 2080 Super zaten 2. sırada Ti ile arasında devasa bir fark yok.
Ben de bir PC daha var b350 m k ana kart li ona takarım en kötüsü R7 işlemci alır onla onu kullanırım yeni sisteme de x570 takarımkeşke buraya yazaymışsınız hocam almama durumları da var alma durumları da var
Ben de bir PC daha var b350 m k ana kart li ona takarım en kötüsü R7 işlemci alır onla onu kullanırım yeni sisteme de x570 takarımkeşke buraya yazaymışsınız hocam almama durumları da var alma durumları da var
Peki iade alırlar mı bilmiyorum
Ram ve ana kart var sadece 3600mhz 18cl degerliTüm ürünleri aldınmı ?
Peki R7 beni uzun süre götürür mü ? İlla R9 olsun diye bir tercihim yok ama götürsün istiyorumBendede ayni Anakartin Atx Formati var Ryzen 7 2700x ile kullaniyorum cokta memnunum ama R9 da belirttigi gibi x570 tercih ederim
Overclock yapmanıza gerek olmadan vrm kalitesiz olduğu için ısınacak. Bu çöp anakartla Core performance boostu kapatırsanız kullanırsınız. O zaman da işlemci 3.8ghz çalışacak.Ove lock yapmayacağım.Hiz aşırtma olmayacağı için vrm ne gibi bir sıkıntı çıkarabilir ki?Ayrıca sıvı soğutma kullanacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet overlock bakımından iyi bir performans sunuyor ama ben overlock yapmayacağım.Kendi yukunde çalışan bir işlemci ne kadar isitabilir ki ana kartı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
RAM ve ana kart var sadece 3600mhz 18cl degerli
R7 işlemci mi almalıyım yoksa iade edip x570 mi alayimOverclock yapmanıza gerek olmadan vrm kalitesiz olduğu için ısınacak. Bu çöp anakartla Core performance boostu kapatırsanız kullanırsınız. O zaman da işlemci 3.8ghz çalışacak.