Neler Yeni

B450-m-a-pro max anakarta 105W işlemci takılır mı ? 5700X3D- 5800X

Onur.kyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
onur
Başlıkta da az buz belirttim. B450M-A-PRO MAX anakarta 5700x3d veya 5800x güncellemesi yapmak istiyorum. Anakartta cpu gücü için tek giriş var. Takmak istediğim işlemciler 105W gibi değerler yazıyor. Powerım güçlü ondan yana sıkıntım yok fakat tek giriş bu işlemcileri besleyebilir mi emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim. (Genelde oyun oynayacağım arada edit gibi işlerimde olacak. Hangi işlemciyi önerirsiniz ?)

Ekler

• anakart.png
    anakart.png
    2.3 MB · Hit: 32

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ulaş dursun
hocam işlemciyi çalıştırırsınız ama anakart çok güç veremez gördüğüm kadarıyla 4 fazlı ve 4pin girişli. işlemcileri çalıştırır ama tam güç veremeyebilir. oyunda çok sıkıntı olucağını sanmıyorum x3dyi takarsanız yüksek fesler alınabilir ama mevcut 5600ü değiştirmeden kullanmayı gözden geçirebilirsiniz. ya da anakartı upgradeleyebilirsiniz.

Ysuflix

80+ Gold
anakart can çekişir oynarsın kullanırsın ama mosfet vrmler cok yüke girer zorlanırlar.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Ege
Başlıkta da az buz belirttim. B450M-A-PRO MAX anakarta 5700x3d veya 5800x güncellemesi yapmak istiyorum. Anakartta cpu gücü için tek giriş var. Takmak istediğim işlemciler 105W gibi değerler yazıyor. Powerım güçlü ondan yana sıkıntım yok fakat tek giriş bu işlemcileri besleyebilir mi emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim. (Genelde oyun oynayacağım arada edit gibi işlerimde olacak. Hangi işlemciyi önerirsiniz ?)
5600 de olabilir oyun işlemcisidir kendisi

Aykut D.

80+ Gold
tak gitsinya kökü kaç tl o anakartın arızalanması zor bir ihtimal ama işini sağlama almak istersen yapışkanlı soğutucu al .

ölçüte dikkat et

Onur.kyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tak gitsinya kökü kaç tl o anakartın arızalanması zor bir ihtimal ama işini sağlama almak istersen yapışkanlı soğutucu al .

ölçüte dikkat et
Bunu anakartın nerelerine takmam gerekiyor ?

Aykut D.

80+ Gold

ThE LoSt

80+ Gold
F Seviyesi: Düşük ortam hava akışında 50A akım çekimi, stokta bulunan 1200/2200G (sadece CPU)/3100/3300X veya 65W TDP CPU'lar içinde hava soğutucu önerilir demişler 65w tdp için tek kule tipi ile kullanımda ideal bir kart fakat 105w bir işlemci için 2 kule tipi + mosfet termal pad desteği şart aksi takdir de vrm ler ısınır işlemci kendini tepe limitte sabit tutamaz saat hızları düşer ve droplar oluşur buda rekabetçi oyunlarda fps düşüşlerine sebebiyet verebilir bu hususları göz önünde bulundurarak bir karar verin.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Tak geç bir şey olmaz Serisi anakartlar ile İ7-İ9 işlemciler kullanıyorum, anakart haliyle ısınıyor ama işi ne ısınsın. İleride değiştirirsin anakartı

Top Bottom