Kötü değil o kadarB450M-K neden kötü anakart deniliyor
Gayette kötüAşırı kötü bir anakart değil kendisi, sana herhangi bir sıkıntı çıkartmaz, tabii Ryzen 9 3950X falan kullanmıyorsan .
Bu forumda pek önerilmemesinin sebebi muadil anakart olan B450M S2H'in PRIME B450M-K'den bir tık daha iyi olması.
Eğer hazır sistemde falan aldıysan sıkıntı yok.
525 tl ye aldımUcuza aldıysan ve über bir işlemci yoksa sorun yok. Ama o anakarta bazen 700 lira falan yazdıklarını görüyorum ve tepem atıyor
"Bu anakart alınmaz!", "Rezalet anakart!", "Bu anakarttan uzak durun!" denilecek kadar kötü değil.Gayette kötü
VRM S2H' dan kötü bir de üstüne soğutma yok.
Eğer parçaları ayrı ayrı aldıysan B450M S2H daha iyi olurdu senin için.525 TL ye aldım
Asus prime mı? Bende de aynısı var korkutmayın.B450M-K neden kötü anakart deniliyor
Çok yüksek değil ama tek tek alındıysa S2H daha mantıklı açıkçası.525 TL ye aldım
Kardeşim kötü bir anakart değil. Anakartın biosuyla ilgili bir problemin olursa herşeyini biliyorum bana sorabilirsin.
Bu arada yanlış bilgi vermek gibi olmasın ama kendi sitesinde gigabyte için m2ssd yi ryzenle çalıştırmıyor gibi yazı yazıyordu en son öyle hatırlıyorum iyice araştır m2ssd kullanacaksan.eyvallah bi sıkıntı olmadı ama kafamda birşeyler takılmıştı herkes kötülüyorduda ondan sordum
Mesaj otomatik birleştirildi: