dtoplayıcı
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Uygun fiyatlı 2.el var bu anakart için sizce alınır mı
Ryzen 5 5600Hangi işlemci için ?
Bilgisayar toplamak istiyorum 2.el ürünlere bakıyorum durum böyleBen kullanıyordum fena bir anakart değil, şuanki anakartınız ne ?
5600 için gen 4 bir anakarta geçmekte fayda var ikinci el b550 bir kart bakınUygun fiyatlı 2.el var bu anakart için sizce alınır mı
bios update gerekebilir . Uygun anakarttır .Ryzen 5 5600
Bios güncel demiş hocam bu yeterli oluyor mu malesef bu konularda bilgim yokbios update gerekebilir . Uygun anakarttır .
Yüklü olan bios sürümünü söylesin o sürümün 5600 destekleyip desteklemediğini öğrenirsin .Bios güncel demiş hocam bu yeterli oluyor mu malesef bu konularda bilgim yok
Yalnız hocam baya uygun arka aynası olmadığı için heralde onu da araştırdım çok bı sorun olmuyormuş heralde birde aynayı başka bir satıcıda buldum aynı anakartın aynası sizce bu bilgiler ışığında uygun mudur yoksa tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim5600 için gen 4 bir anakarta geçmekte fayda var ikinci el b550 bir kart bakın
Peki sürüm uygun değilse bunu kendim yapabilir miyim?Yüklü olan bios sürümünü söylesin o sürümün 5600 destekleyip desteklemediğini öğrenirsin .
fiyatı nedir hocam anakartın?Yalnız hocam baya uygun arka aynası olmadığı için heralde onu da araştırdım çok bı sorun olmuyormuş heralde birde aynayı başka bir satıcıda buldum aynı anakartın aynası sizce bu bilgiler ışığında uygun mudur yoksa tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki sürüm uygun değilse bunu kendim yapabilir miyim?
Kart 1000tl ayna 250tlfiyatı nedir hocam anakartın?
b450 anakartlar şu an 1.6-1.7k gibi fiyatlardan satılıyor. bu fiyatlardan daha ucuza satılan ürünlerin çoğu arızalı. ya ram 1 ram slotu bozuk oluyor veya oksitlenme oluyor. ya da soket arızası oluyor vs. çok iyi incelemeden almayın.Kart 1000tl ayna 250tl