Neler Yeni

b450 sh2 v2 bios uptade

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
En İyi Cevap
7
Raporla. Ban yersem forumu bırakıyorum. Yanlış bilgi miymiş görelim. Beta BIOS olmdığını ben de biliyorum. Hatta diyerek girdim.
Ban yemessin uyarı alırsın :D
Yanlış bilgi evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendni ne guzel betimledin
Hayır sizi ve arkadaşınızı anlattım.
Kesinlikle bilgim yok aynen bakın bakalım bunu siz yapabiliyor musunuz? (Örnektir)

herkesiöldür31

80+ Bronze
Yanlış bilgi evet.

Kesinlikle bilgim yok aynen bakın bakalım bunu siz yapabiliyor musunuz? (Örnektir)
Aynen yanlış bilgi aç kapıyı aras kargo.

Kusura bakma da daha ne dediğini bilmeyen bir adamla tartışmaya giremem.

Sorunu yoksa güncellesin varsa güncellemesin.

GFYT

80+ Bronze
Yanlış bilgi evet.

hocm ben 40tlye lebtob tamir edemem, haklsınınız ben gidiyom konudan ozrü borc gorun

herkesiöldür31

80+ Bronze
Yanlış bilgi evet.

Eğer yaptığın rehber ile kendine bilgili diyorsan aynen, öylesin. Ben yaptığım rehberleri atsam sayfa dolar. Ama hiç bir zaman sana üstten bakmadım. Kendini üstün görmeye devam edebilirsin.

Çok boşsunuz. Devam böyle kafada devam.
?

Boşsun, yanlış bilgi veriyosun diyorsun ama sunduğun 1 tane argüman yok. Aynen knkm sen bilgilisin ben değilim.

En İyi Cevap
7
Eğer yaptığın rehber ile kendine bilgili diyorsan aynen, öylesin. Ben yaptığım rehberleri atsam sayfa dolar. Ama hiç bir zaman sana üstten bakmadım. Kendini üstün görmeye devam edebilirsin.

?
Herşeyin rehberini yapamam bir rehber ile kendime bilgiliyim demiyorum örnektir dedim zaten. Sayfa mı dolar? Aynen kardeşim. Sizden üstün değilim sadece bilgim ve tecrübelerim baya baya üstün orası kesin.

Boşsun, yanlış bilgi veriyosun diyorsun ama sunduğun 1 tane argüman yok. Aynen knkm sen bilgilisin ben değilim.
Nasıl yok!?
Sistem kararlılığı artıyor her zaman güncelleme yapmak iyidir. Bunu neresi yanlış yahu!? @Mehmet Yılmaz Siz söyleyin neresi yanlış bunun? Anca siz söyleyince anlarlar herhalde.

herkesiöldür31

80+ Bronze
Herşeyin rehberini yapamam bir rehber ile kendime bilgiliyim demiyorum örnektir dedim zaten. Sayfa mı dolar? Aynen kardeşim. Sizden üstün değilim sadece bilgim ve tecrübelerim baya baya üstün orası kesin.
Aynen kanka kesin. Aç bak bakayım diğer forumlarda neler yapmışım. Aynen üstün benden bilgi ve tecrüben.

Top Bottom