Erdem Salih Taşcı
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
yer bitirir onu hocam tuf pro s de var ama attığım daha iyi.besleyebilen en ucuz anakart bu mu
yer bitirir onu hocam tuf pro s de var ama attığım daha iyi.besleyebilen en ucuz anakart bu mu
Profil mesajı?
Resmi bir üyenin profilinde yapılmış bir profil mesajı. Ayrıca profil mesajı olması bir şeyi değiştirmez. Troll'den raporladım sizi. Sağ olsun yöneticiler profil mesajı/normal mesaj diye ayırmıyorProfil mesajı?
Yetkililerin profil mesajlarında troll yaptığı yerde bence de ban yerim sence? Neyse sana mesaj yazarak prim vermeye devam etmeyeceğim. Troll konu zaten ne yazsak boş.Resmi bir üyenin profilinde yapılmış bir profil mesajı. Ayrıca profil mesajı olması bir şeyi değiştirmez. Troll'den raporladım sizi. Sağ olsun yöneticiler profil mesajı/normal mesaj diye ayırmıyor
Kusura bakma da boş boş işler yapıyorsunResmi bir üyenin profilinde yapılmış bir profil mesajı. Ayrıca profil mesajı olması bir şeyi değiştirmez. Troll'den raporladım sizi. Sağ olsun yöneticiler profil mesajı/normal mesaj diye ayırmıyor
Bence de, sence?Yetkililerin profil mesajlarında troll yaptığı yerde bence de ban yerim sence?
okNeyse sana mesaj yazarak prim vermeye devam etmeyeceğim.
Troll konu zaten ne yazsak boş.
doğru söylüyorsunuz hocam bekoyla uğraşılmaz. göz ardı listesine at, keyfine bakKusura bakma da boş boş işler yapıyorsun
boş boş işlerle uğraşma demiş bekoyla tartışırkenFriendly Fire