Merhaba arkadaşlar. Amd ryzen 5 2600 islemcimi sattim yerine 5600x dusunuyorum fakat anakarti mi satamadim b450 tomahawk modeli var max olan değil anakartim 5.nesil ryzenleri destekliyor sizce bu islemci ve bu anakart ile iyi performans verir mi?
Biosum guncel hocam son guncellemelerle destegi verdi msi tek korkum performans sorunu insallah duzgun bi performans verirSorun yaratmaz, BİOS güncellemeniz yeterli olur kullanabilmek için.
Biosum guncel hocam son guncellemelerle destegi verdi msi tek korkum performans sorunu insallah duzgun bi performans verirSorun yaratmaz, BİOS güncellemeniz yeterli olur kullanabilmek için.
Acaba performans anlaminda sorun yaratirmi internette hic kimseyi görmedim b450 tomahawk-r5 5600x kullananKullanabilirsiniz sorun yaratmaz
Buradaki tier list'e bakarsanız anakartınız Tier C. 5600X için rahatlıkla yeter diye tahmin ediyorum.Biosum guncel hocam son guncellemelerle destegi verdi msi tek korkum performans sorunu insallah duzgun bi performans verir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biosum guncel hocam son guncellemelerle destegi verdi msi tek korkum performans sorunu insallah duzgun bi performans verir
Acaba performans anlaminda sorun yaratirmi internette hic kimseyi görmedim b450 tomahawk-r5 5600x kullanan
Daha dusuk modeller bile var listede anakart degismeye gerek yokmus o zaman, icim ferahladi, satamadim diye biraz uzuluyodum, gerek kalmadi gereksiz harcama yapmayaBuradaki tier list'e bakarsanız anakartınız Tier C. 5600X için rahatlıkla yeter diye tahmin ediyorum.
Motherboard VRM Tier List v2 (currently AMD only)
Credit to: @LukeSavenije The following list is based on facts, ranked on power delivery and known problems. The list will include boards that support CPU overclocking available at retail from different brands. There are still differences in performance among boards of the same tier. As a result, ...linustechtips.com
2600 den 5600x e gecince zaten en buyuk hiz asirtmayi yapmis olacam hocam saka bi yana sogutma acisindan baya iyiydi sistemim, urun gelsin ilerde bakarim nasil olur diyeSorun olmaz. Tek sıkıntısı B550 kadar hız aşırtma yapamazsın
Artık FPS testlerini atarsanız alacaklar için, faydalı olur2600 den 5600x e gecince zaten en buyuk hiz asirtmayi yapmis olacam hocam saka bi yana sogutma acisindan baya iyiydi sistemim, urun gelsin ilerde bakarim nasil olur diye
Atarim hocam urun gelince test yapicamArtık FPS testlerini atarsanız alacaklar için, faydalı olur
Ocak ayinin basında beta bios ile 5.nesil destegi verdi, bu ayda daha etkili bi bios verdi msi hatta bu ayki bios ile ryzen 5 2600 ile 3600 mhz rami ilk defa stabil bir sekilde calistirdim hic hata vermedenBIOS güncellemesi gerekebilir. Onun dışında bir sıkıntı olmaz.
gigabyte b450m s2h 5600x i çeker mi sizce hocamBuradaki tier list'e bakarsanız anakartınız Tier C. 5600X için rahatlıkla yeter diye tahmin ediyorum.
Motherboard VRM Tier List v2 (currently AMD only)
Credit to: @LukeSavenije The following list is based on facts, ranked on power delivery and known problems. The list will include boards that support CPU overclocking available at retail from different brands. There are still differences in performance among boards of the same tier. As a result, ...linustechtips.com