Neler Yeni

B450 Tuf anakartların farkları

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Da sistemi aldım Corsair Spec delta RGB
Kontrol edebilirsiniz hocam. Kasadaki kontrolcüye bağlı olan RGB kablosunu çıkartıp anakarttaki RGB_HEADER yazan yerlerden birine takacaksınız, bu kadar. Gerisi zaten AURA SYNC'te, isterseniz de iCUE kullanabilirsiniz. Asus anakartların iCUE desteği var.

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
Kontrol edebilirsiniz hocam. Kasadaki kontrolcüye bağlı olan RGB kablosunu çıkartıp anakarttaki RGB_HEADER yazan yerlerden birine takacaksınız, bu kadar. Gerisi zaten AURA SYNC'te, isterseniz de iCUE kullanabilirsiniz. Asus anakartların iCUE desteği var.
Çok teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kontrolcü bağlantılarının tamamını söküp çıkarıyım mı yani?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Kontrolcü bağlantılarının tamamını söküp çıkarıyım mı yani?
Hocam kontrolcü bağlantıları derken neyi kast ettiniz tam anlamadım. Kontrolcünün RGB tarafını anakartınıza taktığınız zaman kontrolcünün orada kalmasının bir anlamı kalmayacak, kontrolcüyü direkt sökebilirsiniz sistemden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet demirden
Hocam ATX alın geçin, kendim de kullanıyorum çok daha güzel gözükür ATX olanı. Üçüncü deyişim bu ama isterseniz B550 chipsetli anakartları bekleyebilirsiniz.
Ben bu şekilde almak istiyorum bı eksiğim fela var mı gözümden kaçan

Ekler

• Screenshot_2020-06-14-16-54-33-762_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-06-14-16-54-33-762_com.android.chrome.jpg
    526.9 KB · Hit: 27

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
Hocam kontrolcü bağlantıları derken neyi kast ettiniz tam anlamadım. Kontrolcünün RGB tarafını anakartınıza taktığınız zaman kontrolcünün orada kalmasının bir anlamı kalmayacak, kontrolcüyü direkt sökebilirsiniz sistemden.
İstediğim cevabı verdiniz teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet demirden
Top Bottom