T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Zaten AMD fanboyu da değildim hangisi iyiyse o bendeIntel hakkında sakın iyi bir şey ya da önermek vs bir şey yapma Intel kelimesini yazma bile pis linç yersin.
![]()
Zaten AMD fanboyu da değildim hangisi iyiyse o bendeIntel hakkında sakın iyi bir şey ya da önermek vs bir şey yapma Intel kelimesini yazma bile pis linç yersin.
![]()
Önemli olan markanın fanboy kazanması ne kadar 10. nesil intel ile alakalı bir haber görsem fanboylar yorumlara toplanıyor haberin kendisi öve öve bitiremiyor yorumlara bakıyorsun intel çöp intel 14nm intel pis AMD adamdır 2 kat perofmrans yarı fiyat vb.Zaten AMD fanboyu da değildim hangisi iyiyse o bende. Intel eger böyle devam ederse gerçekten çok buyük pazar payı alır tekrardan. Ama sonra yine bozacaklarını sanmıyorum belli AMD korkutmuş
.
Fanboyları anlayamıyorum gerçekten. Cok boş bir şey hangisi daha iyiyse odur. Ama Intel'in de şu NM olayını halletmesi gerek gercekten. Ha bir de soğutucu. O nasıl soğutucu yahu pazardan alma gibi.Önemli olan markanın fanboy kazanması ne kadar 10. nesil Intel ile alakalı bir haber görsem fanboylar yorumlara toplanıyor haberin kendisi öve öve bitiremiyor yorumlara bakıyorsun Intel çöp Intel 14nm Intel pis AMD adamdır 2 kat perofmrans yarı fiyat vb.şu isim değiştirme gelse normal nicke geri dönsem yoksa bana da saldırır bir fanboy
normal 10. nesili bekle desen burada bile tuhaf tuhaf şeyler yaazanlar oluyor bazen.
![]()
Bak buldum bir tane fanboy. Fixer benim bu arada.Önemli olan markanın fanboy kazanması ne kadar 10. nesil Intel ile alakalı bir haber görsem fanboylar yorumlara toplanıyor haberin kendisi öve öve bitiremiyor yorumlara bakıyorsun Intel çöp Intel 14nm Intel pis AMD adamdır 2 kat perofmrans yarı fiyat vb.şu isim değiştirme gelse normal nicke geri dönsem yoksa bana da saldırır bir fanboy
normal 10. nesili bekle desen burada bile tuhaf tuhaf şeyler yaazanlar oluyor bazen.
![]()
O kadar şey geliştiğini vs söylediler ama daha soğutucu ile alakalı haber yok litografisi ise sıcaklıkta bir sorun yaratmıyor ama insanlara kağıt üzerinde litografi kısmının karşısında 14nm yazmaması lazım karizmalarını bozuyor galiba işlemcinin ısındığı yok adam şu zamanda 14nm işlemciye para vermezdim diyor.Fanboyları anlayamıyorum gerçekten. Cok boş bir şey hangisi daha iyiyse odur. Ama Intel'in de şu NM olayını halletmesi gerek gercekten. Ha bir de soğutucu. O nasıl soğutucu yahu pazardan alma gibi.
Bayagı düsmus cidden. Intel ablamiza sormak gerek.O kadar şey geliştiğini vs söylediler ama daha soğutucu ile alakalı haber yok litografisi ise sıcaklıkta bir sorun yaratmıyor ama insanlara kağıt üzerinde litografi kısmının karşısında 14nm yazmaması lazım karizmalarını bozuyor galiba işlemcinin ısındığı yok adam şu zamanda 14nm işlemciye para vermezdim diyor.tabi bu bir aralardı.
Alıntıyı görüntüle
9. nesilde litografiyi geliştirmemesine rağmen ısı düşüşünün sebebi acaba ne?![]()
Allaaaaaahder8auer adlı kanalın yaptığı videoya göre AMD son anda bir karar değişkliği ile Zen 3 mimarili işlemcilerin X470 ve B450 chipsetli anakartlarda çalışacağını duyurdu.