Neler Yeni

B450 ve x470 anakartlara Zen3 desteği

T.P.G.

80+ Titanium
🤫🤫🤫🤫 Intel hakkında sakın iyi bir şey ya da önermek vs bir şey yapma Intel kelimesini yazma bile pis linç yersin. :D
Zaten AMD fanboyu da değildim hangisi iyiyse o bende :). Intel eger böyle devam ederse gerçekten çok buyük pazar payı alır tekrardan. Ama sonra yine bozacaklarını sanmıyorum belli AMD korkutmuş :D.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Zaten AMD fanboyu da değildim hangisi iyiyse o bende :). Intel eger böyle devam ederse gerçekten çok buyük pazar payı alır tekrardan. Ama sonra yine bozacaklarını sanmıyorum belli AMD korkutmuş :D.
Önemli olan markanın fanboy kazanması ne kadar 10. nesil intel ile alakalı bir haber görsem fanboylar yorumlara toplanıyor haberin kendisi öve öve bitiremiyor yorumlara bakıyorsun intel çöp intel 14nm intel pis AMD adamdır 2 kat perofmrans yarı fiyat vb. 😂 şu isim değiştirme gelse normal nicke geri dönsem yoksa bana da saldırır bir fanboy 😂 normal 10. nesili bekle desen burada bile tuhaf tuhaf şeyler yaazanlar oluyor bazen. :D

T.P.G.

80+ Titanium
Önemli olan markanın fanboy kazanması ne kadar 10. nesil Intel ile alakalı bir haber görsem fanboylar yorumlara toplanıyor haberin kendisi öve öve bitiremiyor yorumlara bakıyorsun Intel çöp Intel 14nm Intel pis AMD adamdır 2 kat perofmrans yarı fiyat vb. 😂 şu isim değiştirme gelse normal nicke geri dönsem yoksa bana da saldırır bir fanboy 😂 normal 10. nesili bekle desen burada bile tuhaf tuhaf şeyler yaazanlar oluyor bazen. :D
Fanboyları anlayamıyorum gerçekten. Cok boş bir şey hangisi daha iyiyse odur. Ama Intel'in de şu NM olayını halletmesi gerek gercekten. Ha bir de soğutucu. O nasıl soğutucu yahu pazardan alma gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önemli olan markanın fanboy kazanması ne kadar 10. nesil Intel ile alakalı bir haber görsem fanboylar yorumlara toplanıyor haberin kendisi öve öve bitiremiyor yorumlara bakıyorsun Intel çöp Intel 14nm Intel pis AMD adamdır 2 kat perofmrans yarı fiyat vb. 😂 şu isim değiştirme gelse normal nicke geri dönsem yoksa bana da saldırır bir fanboy 😂 normal 10. nesili bekle desen burada bile tuhaf tuhaf şeyler yaazanlar oluyor bazen. :D
Bak buldum bir tane fanboy. Fixer benim bu arada.

• Muhteşem

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Fanboyları anlayamıyorum gerçekten. Cok boş bir şey hangisi daha iyiyse odur. Ama Intel'in de şu NM olayını halletmesi gerek gercekten. Ha bir de soğutucu. O nasıl soğutucu yahu pazardan alma gibi.
O kadar şey geliştiğini vs söylediler ama daha soğutucu ile alakalı haber yok litografisi ise sıcaklıkta bir sorun yaratmıyor ama insanlara kağıt üzerinde litografi kısmının karşısında 14nm yazmaması lazım karizmalarını bozuyor galiba işlemcinin ısındığı yok adam şu zamanda 14nm işlemciye para vermezdim diyor. 😂 tabi bu bir aralardı.
cpu-temperature.png

9. nesilde litografiyi geliştirmemesine rağmen ısı düşüşünün sebebi acaba ne? 🤔

T.P.G.

80+ Titanium
O kadar şey geliştiğini vs söylediler ama daha soğutucu ile alakalı haber yok litografisi ise sıcaklıkta bir sorun yaratmıyor ama insanlara kağıt üzerinde litografi kısmının karşısında 14nm yazmaması lazım karizmalarını bozuyor galiba işlemcinin ısındığı yok adam şu zamanda 14nm işlemciye para vermezdim diyor. 😂 tabi bu bir aralardı.
Alıntıyı görüntüle
9. nesilde litografiyi geliştirmemesine rağmen ısı düşüşünün sebebi acaba ne? 🤔
Bayagı düsmus cidden. Intel ablamiza sormak gerek.

• Beğen

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
gençler destekleyecek açıklama geldi

Top Bottom