Resime bak destekliyordesteklemiyor ki zaten.
İyi bak hocamsadece B550 ve X570 destekliyor gibi gözüküyor.
İyi bak hocam
Biz ne diyoruz)Alıntıyı görüntüle
Zen 3 karşısında x570 ile B550 var sadece.
Edit: AMD daha sonra açıklama yapmış B450 ve X470'lere gelecekmiş
daha ucuz 10700F varken 10700 mü alınır? cinebench testine bakmana gerek yok direkt oyun testlerine bakmak en sağlıklısı ya da genel testlere filan. yani oyun perofmansında olan artış tekli çekirdekte olan artış ile eşit değil.i7 10700'den korktular tabi . CPU-Z testinde 3700X i çoklu çekırdekte %3 teklide ise %11 geçiyor ve 30 dolar daha ucuz olması bekleniyor. Bu yüzden yaptılar ben size söyleyeyim .
Intel gözüme giriyor . Böyle devam ederse varya üff yinr bizim işimize . 10700 çıktığı için onu attım tabi 280 Dolar olursa 10700F çok daha mantıklı olur. Belki Intel sisteme bile geçebilirim gaza getirdi beni Intel şu an .daha ucuz 10700F varken 10700 mü alınır? cinebench testine bakmana gerek yok direkt oyun testlerine bakmak en sağlıklısı ya da genel testlere filan. yani oyun perofmansında olan artış tekli çekirdekte olan artış ile eşit değil.
intel hakkında sakın iyi bir şey ya da önermek vs bir şey yapma intel kelimesini yazma bile pis linç yersin.Intel gözüme giriyor . Böyle devam ederse varya üff yinr bizim işimize . 10700 çıktığı için onu attım tabi 280 Dolar olursa 10700F çok daha mantıklı olur. Belki Intel sisteme bile geçebilirim gaza getirdi beni Intel şu an .