Sana relax ol dedimAtarı ben mi yapım la. Adamın yazdığı mesajı bir daha oku
O da yapmasın sen de yapma, gerek yok böyle şeylere. Sana söylüyorum o da anlasın.
Sana relax ol dedimAtarı ben mi yapım la. Adamın yazdığı mesajı bir daha oku
MSI B450-M A pro max kullanıyorum berbat anakart.B450 A pro max al b450lerin en iyilerinden. Fiyatida bundan uygundur.
aynen buna benzer gördümde niye facia oldu ?B450 serisinde Aorus serisi facia. Almayın arkadaşlar da almayın demiş zaten.
Yapamadılar en basitiyle. B450 serisinde Aorus denildiği zaman uzak durulurdu. B450 Aorus serisi onların harcı değilmiş(cayır cayır mosfetler). Ama x570 desen Gıgabyte tek kelimeyle seçilir.MSI B450-M A pro max kullanıyorum berbat anakart.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen buna benzer gördümde niye facia oldu ?
B550 de iyi.Yapamadılar en basitiyle. B450 serisinde Aorus denildiği zaman uzak durulurdu. B450 Aorus serisi onların harcı değilmiş(cayır cayır mosfetler). Ama x570 desen Gıgabyte tek kelimeyle seçilir.
B550 ve X570 de bence çok iyiler hele ki ilk çıktıklarında X570 serisinde Elite modeli 1300 Tl di sanırım. O fiyat civarında MSI'ın MPG serisi vardı ona da o kadar verilmezdi. Teşekkür ederim M modeli için.B550 de iyi.
B450 de Elite ve Pro modellerinin mosfet ve VRM soğutmaları tam oturtulamamış. M modelinde o kadar sorun yok.
X570 de MPG kesinlikle alınmaz bu arada.B550 ve X570 de bence çok iyiler hele ki ilk çıktıklarında X570 serisinde Elite modeli 1300 TL di sanırım. O fiyat civarında MSI'ın MPG serisi vardı ona da o kadar verilmezdi. Teşekkür ederim M modeli için.
sizce en iyi b450 hangisi veya hangi seriX570 de MPG kesinlikle alınmaz bu arada.
Gaming Edge ve Pro Carbon önereni kovalarım
MSI B450 Gaming Pro Carbon modelidir.sizce en iyi b450 hangisi veya hangi seri
aynen bi ara biri konu açtı mosfet yanıyor falanYapamadılar en basitiyle. B450 serisinde Aorus denildiği zaman uzak durulurdu. B450 Aorus serisi onların harcı değilmiş(cayır cayır mosfetler). Ama x570 desen Gıgabyte tek kelimeyle seçilir.
B450M-A Pro Max dememiş, B450 A Pro Max demiş. Bu model gayet güzel, tek sıkıntısı ARGB girişi bulunmamakta.b450a pro max
B450 çipsetli anakartların en kötüsüdür
Bilgimiz yoksa çenemizi tutmayı bilelim.
Bilgimizin olmadığı konuya sırf mesaj kasmak için mesaj yazmayalım.
Yanlış anlamışım
Aslında bir konu altında Mosfetleri aşırı ısınan modelleri listeyebiliriz.aynen bi ara biri konu açtı mosfet yanıyor falan