herkes b450 m alın diyor ben de sordum faydalı mıdır diyeSoruyu anlayamadım. B450M olunca ne oluyor?
Hatta B450 TOMAHAWK MAX Bazı X570lere kafa tutuyor.herkes b450 m alın diyor ben de sordum faydalı mıdır diye
MSI B450 TOMAHAWK MAX modeli en iyi B450 chipsetli anakart ancak tek bir eksik var bana kalırsa o da anakarttaki ışığın sadece kırmızı renkli olması. RGB olsa aşırı güzel, eskiksiz bir anakart olurdu .Hatta B450 TOMAHAWK MAX Bazı X570lere kafa tutuyor.
MSI B450 TOMAHAWK MAX modeli en iyi B450 chipsetli anakart ancak tek bir eksik var bana kalırsa o da anakarttaki ışığın sadece kırmızı renkli olması. RGB olsa aşırı güzel, eskiksiz bir anakart olurdu .
kör istemiş bir göz allah vermiş iki göz misaliMSI B450 TOMAHAWK MAX modeli en iyi B450 chipsetli anakart ancak tek bir eksik var bana kalırsa o da anakarttaki ışığın sadece kırmızı renkli olması. RGB olsa aşırı güzel, eskiksiz bir anakart olurdu .
Kesinlikle, kesinlikle .kör istemiş bir göz allah vermiş iki göz misali
merhaba arkadaşlar,
aşağıda 2 anakart paylaşıcam bunlardan hangisini tavsiye edersiniz + ve - yönlerini yazarsanız sevinirim
1- Asus ROG STRIX B450-F GAM. AMD B450 Soket AM4 Ryzen DDR4 4400MHz(OC) M.2
2- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC B450 AM4 AMD Ryzen DDR4 3466MHz(OC) USB3.1
B450 TOMAHAWK MAX bunlardan daha iyi. Hatta bazı X570 ler ile yarışıyor.