doğrudur fakat ben 2sinden 1ini alabilirim. Hangisini tercih etmeliyim?Ryzen 7 3xxx ile kullanacaksan ikisini de önermem ben, ya anakarta biraz yüklen şimdi, ya da ileride değiştir.
B450M Pro4 öneririm en aşağı.
Sistemin diğer özelliklerini sayar mısın?doğrudur fakat ben 2sinden 1ini alabilirim. Hangisini tercih etmeliyim?
r5 2600Sistemin diğer özelliklerini sayar mısın?
neden peki? soğutması falan mı daha iyi?Denildiği gibi R7 3000 serisi bir Işlemci alınacak ise B450 Pro4 daha iyi bir tercih olur.
Daha iyi VRM'lere sahip. 3700X için daha iyi olur.r5 2600
16 gb 3000mhz ram
rx 5500xt
550w PSU
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden peki? soğutması falan mı daha iyi?
İyi de kasa ne olacak?r5 2600
16 gb 3000mhz ram
rx 5500xt
550w PSU
Direkt VRM'in kendisi iyi.neden peki? soğutması falan mı daha iyi?
hayır aorus mGigabyte Aorus Elite den bahsediyorsan Gaming x den daha iyi ki B450M Alrus olduğunu gördüm 1 dk
hayır m2 olmayacak kasayı daha karar veremedim fakat atx destekleyen bir kasa düşünüyorumİyi de kasa ne olacak?
M.2 SSD olacak mı?
Direkt VRM'in kendisi iyi.
M.2 SSD olmayacaksa B450 Gaming X olabilir, daha fazla kasa fanı girişi ve ATX olması bence bir avantaj.hayır m2 olmayacak kasayı daha karar veremedim fakat atx destekleyen bir kasa düşünüyorum
Yok, aralarında kayda değer bir fark yok, VRM aynı, soğutma farkı olabilir.Gigabyte Aorus Elite den bahsediyorsan Gaming x den daha iyi ki B450M Aorus olduğunu gördüm 1 dk