Neler Yeni

B450M Asus Mı Gigabyte Mı

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Ali
Yavaş yavaş oyunlar 16 gb bellek kullanımını geçeçek gibi hissediyorum bu durumda 32 gb a ihtiyaç olacak
Hocam zaten şuan 16 yetiyor veya sınırlarında takılıyor. 32 için yakın bir zaman olur mu bilemem ama 64 için çok ciddi süre var. Bu kadar yüksek bellek oyun harici profesyonel iş için kullanacak, sanal makine veya server için kesinlikle ne kadar fazla o kadar iyi ama oyun için 32 alsanız net diyorum o belleği kullanana kadar sistem eskiyecek, CPU ve anakart değiştirmeniz gerekecek. Bununla beraber VGA masrafınızda olacak.

Örnek eski anakartlarımızda 4 slot 32gb destek vardı ama o kapasiteyi oyunda kullanmak nasip olmadı. Bakınız şimdi 4 slot 128gb kullanacak mısınız hiç sanmıyorum. 😁 Kapitalizm bunu gerektirir. Her zaman azar azar size harcatması yenisini aldırması gerek.

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ozan
B450M-K
Mesaj otomatik birleştirildi:

64 Gb Ram Desteği Var Asussun Geleceğe Daha İyi Yatırım Olmaz mi?
gelecek dediğiniz 10 yıl sonrası falan galiba. Gerçekten 10 yıl kullandınız diyelim o zamanda anakartınız yeni teknolojileri desteklemediği için ramden bağımsız olarak anakart değiştirceksiniz zaten lütfen bir şeyler alırken bu özellik gerçekten işime yarayacak mı diye kendinize sorun boş boş(kullanmayacağınız teknolojileri kastediyorum) fazladan para vermeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,713
Üyeler
164,553
Son üye
DEM00
Top Bottom