vrm kalitesi olarak çok yakınlarNe güzel , benim anakartımla bu anakart aynı sanırım demi
vrm kalitesi olarak çok yakınlarNe güzel , benim anakartımla bu anakart aynı sanırım demi
O zaman Daemon boş yapmışAynı gibi bişey
Auxtin kısmı bendede 120 derecelerde geziyor. O kısımdan mı bahsediyorsun ?
“This motherbord can drive the 5600X even in very hard loads”
dakika 2:51
5600x in nerdeyse R5 3600 ile aynı yükü yarattığını anlamak istemeyen bazı insanlar varO zaman Daemon boş yapmış
Teşekkürler Franko
Öyleyse bı sorun olmaz benim arkadaşım stok soğutucuyla 3600 kullanıyor ben sıvı soğutmayla UV li 5600X kullanıcam5600x in nerdeyse R5 3600 ile aynı yükü yarattığını anlamak istemeyen bazı insanlar var
O kısım başka bir sensör. Anakartın sıcaklığı ile ilgisi yokAuxtin kısmı bendede 120 derecelerde geziyor. O kısımdan mı bahsediyorsun ?
UV yapmanı asla önermem. Stok kullan veya PBO kullanarak single core OC yap ama gerek yok o kadarÖyleyse bı sorun olmaz benim arkadaşım stok soğutucuyla 3600 kullanıyor ben sıvı soğutmayla UV li 5600X kullanıcam
Yani benim anakart iyi mi kötü mü ?O kısım başka bir sensör. Anakartın sıcaklığı ile ilgisi yok
Neden ?O kısım başka bir sensör. Anakartın sıcaklığı ile ilgisi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
UV yapmanı asla önermem. Stok kullan veya PBO kullanarak single core OC yap ama gerek yok o kadar
Adam kendi ağzıyla söylüyor en ağır yükte bile sıkıntı çıkımıyor diye 2:51’de. Sensörlere falan bakmadım. Auxtin ne bende tam bilmiyorum ama anakart sıcaklığı olmadığı kesinYani benim anakart iyi mi kötü mü ?
Aldığım günden itibaren pişmanım diyebilirim.
2.51 de hangi kısımdan bahsettin ?
Auxtin ile benim bi işim var mı , sıcak olursa sorun falan olur mu ?
Ne gerek var. 4.5 GHz işlemciyi kötüleştirmek demek. Normalde 4.65 boost yapıyorNeden ?
UV yapmak daha sağlıklı olmaz mı
4.5 GHz bide slikon kalitesine göre güzel bı UV iyi gider herhalde
Sıkıntı çıkmıyor demiyor mu ?Adam kendi ağzıyla söylüyor en ağır yükte bile sıkıntı çıkımıyor diye 2:51’de. Sensörlere falan bakmadım. Auxtin ne bende tam bilmiyorum ama anakart sıcaklığı olmadığı kesin
Ne gerek var. 4.5 GHz işlemciyi kötüleştirmek demek. Normalde 4.65 boost yapıyor
Sıkıntı çıkmıyor diyor işte yanlış yazmışım telefonda tuşlar minickSıkıntı çıkmıyor demiyor mu ?
Sürekli boost frekansında durabileceğine inanmıyorum ML120L V2 Soğutabilicek mi ?Adam kendi ağzıyla söylüyor en ağır yükte bile sıkıntı çıkımıyor diye 2:51’de. Sensörlere falan bakmadım. Auxtin ne bende tam bilmiyorum ama anakart sıcaklığı olmadığı kesin
Ne gerek var. 4.5 GHz işlemciyi kötüleştirmek demek. Normalde 4.65 boost yapıyor