Neler Yeni

B450M-K-2 Anakart kullanıp Kule tipi Soğutucu Kullanan Varmı ?

Mr.Hsyn

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar B450M-K-2 Anakart kullanıp Kule tipi Soğutucu Kullanan Varmı ? bende de aynı anakart var ve aldığım ürün uymadı yenisini almak istiyorum kullanan varsa 500 tl ye kadar fiyatlı olmak üzere önerebilir misiniz ?

Arkadaşlar B450M-K-2 Anakart kullanıp Kule tipi Soğutucu Kullanan Varmı ? bende de aynı anakart var ve aldığım ürün uymadı yenisini almak istiyorum kullanan varsa 500 TL ye kadar fiyatlı olmak üzere önerebilir misiniz ?
Nasıl uymadı acaba?

Kanka sadece intel uyumlu bi soğutucu almadığına eminmisin uyması lazim

Kanka sadece intel uyumlu bi soğutucu almadığına eminmisin uyması lazim
kardo buyur linkini attım aşağıda amd uyumlu ama büyük geldi aparatı bağlanmıyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl uymadı acaba?
stok fanı söktüğümde anakart üzerinde ki sabitlenmesi gereken yere oranla daha büyük aparatı falan

Sorunu anladım sen muhtemelen ryzen fanını çıkarıp bu fanı monte etmeye çalışıyorsun ama bunun için ilk önce anakartına am3 anakartlarda olduğu gibi bu braketten alıp montelemen gerekiyor. daha sonrasında ise fanın sağında ve solunda ki klipsleri bu brakete oturtman gerekiyor.

kardo buyur linkini attım aşağıda amd uyumlu ama büyük geldi aparatı bağlanmıyor.

stok fanı söktüğümde anakart üzerinde ki sabitlenmesi gereken yere oranla daha büyük aparatı falan
Çünkü attığın fanda bir sorun yok olması gerektiği gibi.

stok fanı söktüğümde anakart üzerinde ki sabitlenmesi gereken yere oranla daha büyük aparatı felan
Kanka yuvarlak bi aparat çıkıyor içinden eğer onu kullandıysan o intel için olanı anakart kutusunda aparatlar var onları kullanman gerekiyor.

Böyle bir aparatı var alıp anakarta monte ediceksin yukarıda gösterdiğim gibi. Ben de bu aparatı aktif olarak kullanıyorum. Ryzen işlemci ile gelen stok soğutucumu satıp bunu monte ettim anakarta ve am3 fanı ile kullanıyorum. zaten az ısındığı için işlemci sıkıntı olmuyor

x5_991601214x9u.jpg

Sorunu anladım sen muhtemelen ryzen fanını çıkarıp bu fanı monte etmeye çalışıyorsun ama bunun için ilk önce anakartına am3 anakartlarda olduğu gibi bu braketten alıp montelemen gerekiyor. daha sonrasında ise fanın sağında ve solunda ki klipsleri bu brakete oturtman gerekiyor.

Çünkü attığın fanda bir sorun yok olması gerektiği gibi.
aynen kardo benim üründe çıkan aparat yuvarlak

Kanka yuvarlak bi aparat çıkıyor içinden eğer onu kullandıysan o intel için olanı anakart kutusunda aparatlar var onları kullanman gerekiyor.
evet kardo dediğin gibi yuvarlak aparat var olmuyor

aynen kardo benim üründe çıkan aparat yuvarlak
Senin ürünün yanında intel aparatı göndermişler ama bu aparatı göndermemeleri normal zaten normalde anakart ile gelmesi gereken şeylerden biri o. bana anakart ile gelmişti. o braketi alıp sistemine monte et sonrasında fanı takabilirsin merak etme. başka fan alsan da aynı sorunu yaşarsın

Böyle bir aparatı var alıp anakarta monte ediceksin yukarıda gösterdiğim gibi. Ben de bu aparatı aktif olarak kullanıyorum. Ryzen işlemci ile gelen stok soğutucumu satıp bunu monte ettim anakarta ve am3 fanı ile kullanıyorum. zaten az ısındığı için işlemci sıkıntı olmuyor

Alıntıyı görüntüle
kardo eyw sağolasın teşekkür ettim bunu temin edersem sorunsuz olacak yani boşa ürünü iade etmiyim

Bu bilgiyi genel olarak çoğu insan bilmiyor amd vidalı sisteme geçmeden önce braketli ve sıkıştırmalı sistem kullanıyordu am3+e kadar böyleydi ama eski sistemi de hala kullanmamıza olanak veriyorlar.

kardo eyw sağolasın teşekkür ettim bunu temin edersem sorunsuz olacak yani boşa ürünü iade etmiyim
Yok yok sıkıntısız kullanırsın. Bir bilgisayarcıya git genelde hurda anakartların üstünde bulunabiliyor fotoğrafını göster 20 30 TL'ye dahi verir belki.

Takmak için yardım gerekirse özelden yazabilirsin sistemimde halihazırda var gösteririm

Bu bilgiyi genel olarak çoğu insan bilmiyor amd vidalı sisteme geçmeden önce braketli ve sıkıştırmalı sistem kullanıyordu am3+e kadar böyleydi ama eski sistemi de hala kullanmamıza olanak veriyorlar.

Yok yok sıkıntısız kullanırsın. Bir bilgisayarcıya git genelde hurda anakartların üstünde bulunabiliyor fotoğrafını göster 20 30 TL'ye dahi verir belki.

Takmak için yardım gerekirse özelden yazabilirsin sistemimde halihazırda var gösteririm
zaten bilgisayarcıya gidebilirim taktırmak için direk aparatı temin ederiz herhalde ordan bi sorayım yarın

Geri