Neler Yeni

B450M-K2 Anakarta 2. Ram takınca görüntü vermiyor.

ThePatrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak YAKUT
anakart b450m k2 ramler 3600 gskill Her 2 slottan tek ram ile görüntü alabiliyorum. Ama 2 tane ram takınca görüntü vermiyor BİOS pili cıkardım denedim BİOSU güncelledim tek ram ile öle denedim biosu default yaptım denedim DOCP acıp denedim her şeyi denedim ama 2. ramı takınca görüntü alamıyorum birden bire oldu hadi dedim ram bozulmustum sıfır ram aldım dual channel 3600 gskill ddr4 onlarıda denedim gene 2. ramı takınca görüntü vermiyor tüm ramleri denedim her 2 slottan tek ram ile görüntü veriyor gene ama 2 ram takayım görüntü yok anlamadım bu durup dururken neden böle bişi olur ki varmı yardım edebilcek sorun neyden olur anakart mı iptal oldu acaba ama tek ram ile 3600 mhz alıyorum sıkıntı çıkartmıyor power testi yapıyorum stress testi herşeyi yapıyorum sorunsuz şekilde sadece cpu yapıyorum banamısın demiyor tek ram ile çalışıyor ama 2 . rami takayım görüntü hiç gelmiyor.kasa çalışıyor ama görüntü yok 2. rami taktıgımda klavyeyi felanda algılamıyor USB portlarına güç gelmiyor gibi oluyor anlamış deilim varmı yardımcı olabilicek

Son düzenleme:
Top Bottom