S Soyeminn 80+ Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Muhammet Emin Atasoy 2 Haziran 2023 #1 Anakarta ethernet kablosunu takıyorum, ışık geliyor ancak bilgisayar ethernet kablosunu algılamıyor.Driver'larını kurmayı denedim fakat sonuç aynı.
Anakarta ethernet kablosunu takıyorum, ışık geliyor ancak bilgisayar ethernet kablosunu algılamıyor.Driver'larını kurmayı denedim fakat sonuç aynı.
imribiy 80+ Bronze Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 1,490 Dahası Reaksiyon skoru 691 Konum Toronto İsim Emre İlgilendiği Kategoriler Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports Steam imribiy Twitter imribiy Discord dsc.gg/xos, imribiy#0001 2 Haziran 2023 #2 Aygıt yöneticisinde durumlar nasıl?
S Soyeminn 80+ Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Muhammet Emin Atasoy 2 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 imribiy yazmış: Aygıt yöneticisinde durumlar nasıl? Devamı için tıklayın... Ethernet kablosu gözükmüyor. Takılı olmasına rağmen. Sadece wireless adaptörüm gözüküyor Ekler Adsız.png 147.9 KB · Hit: 17
imribiy yazmış: Aygıt yöneticisinde durumlar nasıl? Devamı için tıklayın... Ethernet kablosu gözükmüyor. Takılı olmasına rağmen. Sadece wireless adaptörüm gözüküyor
imribiy 80+ Bronze Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 1,490 Dahası Reaksiyon skoru 691 Konum Toronto İsim Emre İlgilendiği Kategoriler Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports Steam imribiy Twitter imribiy Discord dsc.gg/xos, imribiy#0001 2 Haziran 2023 #4 BIOS üstünde ağ adaptörü devre dışı bırakılmış olabilir mi? BIOS default ayarlara alıp dener misin?
S Soyeminn 80+ Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Muhammet Emin Atasoy 2 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 imribiy yazmış: BIOS üstünde ağ adaptörü devre dışı bırakılmış olabilir mi? BIOS default ayarlara alıp dener misin? Devamı için tıklayın... Sonuç aynı. Ethernet kartı almıştım, onu takıp kabloyu taktım, yine ethernet kablosunu görmüyor. Ama ışık yanıyor. Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Haziran 2023 Yakınımdaki bilgisayarcıya götürdüğümde ethernet portu yanmış dedi.
imribiy yazmış: BIOS üstünde ağ adaptörü devre dışı bırakılmış olabilir mi? BIOS default ayarlara alıp dener misin? Devamı için tıklayın... Sonuç aynı. Ethernet kartı almıştım, onu takıp kabloyu taktım, yine ethernet kablosunu görmüyor. Ama ışık yanıyor. Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Haziran 2023 Yakınımdaki bilgisayarcıya götürdüğümde ethernet portu yanmış dedi.