Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor.

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Arda doğan
Hocam risere taktığımda da fanlar felan dönüyor yani tek görüntü gelmiyor.
Knk geriye tek seçenek kalıyor anakartın garantisi varsa garantiye yollamak aksine pcıe slotun bozuk gibi

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Knk geriye tek seçenek kalıyor anakartın garantisi varsa garantiye yollamak aksine pcıe slotun bozuk gibi
Hocam tam ümidi kestiğim için riseri tekrar yerine taktım montajladım ve sistemi açtım çalıştı şaka gibi aşırı mutluyum hepinize teşekkürler o kadar kafa yordunuz.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Arda doğan
Hocam tam ümidi kestiğim için riseri tekrar yerine taktım montajladım ve sistemi açtım çalıştı şaka gibi aşırı mutluyum hepinize teşekkürler o kadar kafa yordunuz.
Riser çözüm olmaz anakartı garantiye yolla bozuk sistemi yakarsın

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Arda doğan
Hocam siz galiba sorunu anlayamamışsınız sorun risersiz çalışıyor riseri takınca görüntü gelmiyordu.
Ha riseri takınca görüntü gelmiyor sandım o yüzden ayar çektirtiyom 2 saatir düşünüyom başka seçenek kalmadı diye😂

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
Hdmı kablosunu ekran kartına takıyorum görüntü gelmiyor ancak anakarta takınca geliyor apu olarak başlıyor sistem nasıl çözebilirim sorun nedir sizce?
Sök tak yaptın mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hdmı kablosunu ekran kartına takıyorum görüntü gelmiyor ancak anakarta takınca geliyor apu olarak başlıyor sistem nasıl çözebilirim sorun nedir sizce?
Diğer girişleri denedin mi

Top Bottom