Dambıldor
80+ Silver
Ne oldu havadan sallarken bilen birisi karşına mi çıktı?
Ne oldu havadan sallarken bilen birisi karşına mi çıktı?
Veletlerle uğraşmıyorum evlat videolara laf söylerken o grafik test sonucunu görünce anladım boş adamsın o sayfanın söylediğini şeylerin bir tanesi doğru çıkmıyor burda kanıt olarak göstermissin ayrıca yaşın küçük belli ama tavsiyem video izle yukarda arkadaş daha test nedir onu bilmiyor rtx 4060 ile RX ekran kartı ayrı ayrı video testini karşılaştırma yapıyor ben size neyi anlatayım yav he aynen kardeşim en büyük sensinNe oldu havadan sallarken bilen birisi karşına mi çıktı?
Ayrıca bi şey bildiğin yok daha attığın sayfanın ne olduğunu bilmiyorsun kimsenin bilmediği yerde en bilgili sensin kardeşim aynen bak şuan senin dediğin oldu bak en bilgili sensin velet kardeşimNe oldu havadan sallarken bilen birisi karşına mi çıktı?
Çocuklarla uğraşıyoruz hey AllahımVeletlerle uğraşmıyorum evlat videolara laf söylerken o grafik test sonucunu görünce anladım boş adamsın o sayfanın söylediğini şeylerin bir tanesi doğru çıkmıyor burda kanıt olarak göstermissin ayrıca yaşın küçük belli ama tavsiyem video izle yukarda arkadaş daha test nedir onu bilmiyor rtx 4060 ile RX ekran kartı ayrı ayrı video testini karşılaştırma yapıyor ben size neyi anlatayım yav he aynen kardeşim en büyük sensin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bi şey bildiğin yok daha attığın sayfanın ne olduğunu bilmiyorsun kimsenin bilmediği yerde en bilgili sensin kardeşim aynen bak şuan senin dediğin oldu bak en bilgili sensin velet kardeşim
Yazdığın mesajlardan, kullandığın emojilerden yaşının kac olduğu belli. 7500fin 5800x3din tam anlamiyla iyi olduğu herkesin izlediği güvenilir kanalın video kanıtı nerede? Koskoca 1mluk hardware unboxed kanalı kötüymüş nquyen diyorsa kesin doğrudur o zaman. Sayfanın doğru olmadığı bilgileri nedir bilge pc hocası nquyen?Veletlerle uğraşmıyorum evlat videolara laf söylerken o grafik test sonucunu görünce anladım boş adamsın o sayfanın söylediğini şeylerin bir tanesi doğru çıkmıyor burda kanıt olarak göstermissin ayrıca yaşın küçük belli ama tavsiyem video izle yukarda arkadaş daha test nedir onu bilmiyor rtx 4060 ile RX ekran kartı ayrı ayrı video testini karşılaştırma yapıyor ben size neyi anlatayım yav he aynen kardeşim en büyük sensin
Ayrıca bi şey bildiğin yok daha attığın sayfanın ne olduğunu bilmiyorsun kimsenin bilmediği yerde en bilgili sensin kardeşim aynen bak şuan senin dediğin oldu bak en bilgili sensin velet kardeşim
Çocuklarla uğraşıyoruz hey Allahım
5800x3d, 7600 ile aynı, 7600xten %2 kötü, 7700den %3 kötü ama 7500f 5800x3den çok çok daha iyi de mi? Sen şimdi en popüler global forumlardan olan techpowerupta güvenilir değil dersinVeletlerle uğraşmıyorum evlat videolara laf söylerken o grafik test sonucunu görünce anladım boş adamsın o sayfanın söylediğini şeylerin bir tanesi doğru çıkmıyor burda kanıt olarak göstermissin ayrıca yaşın küçük belli ama tavsiyem video izle yukarda arkadaş daha test nedir onu bilmiyor rtx 4060 ile RX ekran kartı ayrı ayrı video testini karşılaştırma yapıyor ben size neyi anlatayım yav he aynen kardeşim en büyük sensin
Çocuklarla uğraşıyoruz hey Allahım