Cagdas5389
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 621
Kasamda ARGB kontrolcüsü yok anakartımda da ARGB portu vs. Yok ben bu fanların ARGB kablolarını nereye takabilirim veya ne almam gerek?
kral rgb kontrolcü alman gerek dark ın var uygundu sanırım fiyatı kumandalı model alırsan mod değiştirmesi vs daha kolay zevkli olurKasamda ARGB kontrolcüsü yok anakartımda da ARGB portu vs. Yok ben bu fanların ARGB kablolarını nereye takabilirim veya ne almam gerek?
Phantom spirit var bende soğutucu 2 fanlı bunları takacak kontrolcü lazım fana gerek yok
bunu al hem ucuz hem 4 adet fan hem kumanda zaten kontrolculer bu fiyatta yapıştır gitsin
evet sen 4 pinini kullanacaksın zatenAlıntıyı görüntüle
phantom spiritin kabloları bu şekilde
Alıntıyı görüntüle
attığınız linkteki hubda bu şekilde 6 tane pini var uyacağından emin misiniz?
@shankar1
voltajda onda bunda sorun olmasın kullanıyor musunuz bu üründen?evet sen 4 pinini kullanacaksın zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şirketler standar 6 pin destekleyen soketler alıp maliyetten tasaruf ediyor tek tip üretim sonr 3 pin 4 pin 5 pin artık kaç pin isterse aynı ürün üzerinden oynanıyor aynı şekilde erkek dişi olarak yani sen onu takınca zaten senin pinlerin 3 pin gözü girecek diğerleri boşluk
hayır aynı ürün değilvoltajda onda bunda sorun olmasın kullanıyor musunuz bu üründen?